“Είναι η απλή αναλογική ανόητε!”

0

 

Το τι έχουμε ακούσει από την περασμένη Κυριακή της πρώτης Κυριακής των εκλογών μέχρι σήμερα… ΔΕΝ περιγράφεται!

Και τα περισσότερα τα έχουμε ακούσει από το περιβάλλον και το “Μέσο” του απερχόμενου δημάρχου.

  • Στηρίζουν οι υποψήφιοι που η παράταξή τους ΔΕΝ πήγε στον “τελικό” της Κυριακής (02/06) τον νυν δήμαρχο;;; Ήρωες! Θεοί! ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ!
  • Στηρίζουν τον Βούρο;;; Διαπλεκόμενοι, τα πήραν, “Φασίστες”, θέλουν το κακό της πόλης!

Βέβαια, όταν κάποιοι που σήμερα στηρίζουν ανοιχτά τον Βούρο στην 2η Κυριακή, στήριξαν το 2014 τον νυν δήμαρχο και με την στήριξή τους μετέτρεψε το “ασθενικό” 17+% της 1ης Κυριακή σε 52% και εξελέγη… ήταν τότε… Ήρωες! Θεοί! ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ! Ενώ τώρα… στα “τάρταρα οι διαπλεκόμενοι!

Να σημειώσουμε μάλιστα, ότι το 2014 ΔΕΝ υπήρχε ο “Κλεισθένης” και η νικήτρια παράταξη στον 2ο γύρο έπαιρνε και το ανάλογο bonus εδρών έτσι ώστε να έχει αυτοδυναμία στο δημοτικό συμβούλιο. Και όμως τότε η παράταξη του νυν δημάρχου πήρε ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ από άλλες παρατάξεις…

Σήμερα λοιπόν, που το σύστημα εκλογής με την απλή αναλογική ΔΕΝ δίνει στον υποψήφιο δήμαρχο που θα εκλεγεί, την αυτοδυναμία στο δημοτικό συμβούλιο και την δυνατότητα να “κυβερνήσει” χωρίς συνεργασίες με συνδυασμούς της αντιπολίτευσης, σήμερα λοιπόν… ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ σωρηδόν ως “μιάσματα” όσοι συμπράττουν συνεργασίες… που στην ουσία τις ΕΠΙΒΑΛΕΙ ο νέος εκλογικός ΝΟΜΟΣ! Φευ!

“Είναι η απλή αναλογική ανόητε!”


Ο “Κλεισθένης”, ο Βούρος και ο Βασιλόπουλος…

Προηγούμενο άρθροΑνακοίνωση της τοπικής ΟΝΝΕΔ για τις Δημοτικές εκλογές
Επόμενο άρθροΒΙΝΤΕΟ: Μήνυμα νίκης η μαζική παρουσία των Δημοτών στην ομιλία του Γιάννη Βούρου!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.