Για διπλό θρίαμβο πάει το Σαββατοκύριακο ο Ιωνικός

0

Ιστορικές στιγμές πρόκειται να ζήσει η Νέα Φιλαδέλφεια αυτό το Σαββατοκύριακο καθώς δύο τμήματα του Ιωνικού ΑΣ Νέας Φιλαδέλφειας διεκδικούν με αξιώσεις την άνοδο σε μεγαλύτερες κατηγορίες.

Η αρχή γίνεται το Σάββατο 04/05 (20:00) με την Ανδρική ομάδα χάντμπολ, η οποία υποδέχεται τον ΕΣΝ Βριλησσίων στον τρίτο και τελευταίο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων στα πλαίσια της τελικής φάσης του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας.

Στα προηγούμενα δύο παιχνίδια ο Ιωνικός νίκησε με 24-20 στο “Ζαχ. Αλεξάνδρου” και έχασε με 29-28 στην παράταση στα Βριλήσσια. Εάν καταφέρει και κερδίσει στο τρίτο παιχνίδι θα ανέβει στην Α’ Εθνική κατηγορία (Handball Premier) για πρώτη φορά μετά από το 2010-11.

Ακολουθεί την Κυριακή 05/05 (17:00) ο μεγάλος αγώνας της Ανδρικής ομάδας μπάσκετ η οποία υποδέχεται το πρωτοπόρο Αιγάλεω ΑΟ για την 25η (και προτελευταία) αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και με νίκη με +3 πόντους η ομάδα μας εξασφαλίζει την άνοδο στη Β’ Εθνική κατηγορία για πρώτη φορά μετά το 2014-15 ενώ παράλληλα αποκτάει προβάδισμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
Ενδεικτικό της δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι ότι την Κυριακή στο παρκέ θα αγωνίζονται οι τέσσερις από τους 10 καλύτερους σκόρερ της Γ’ Εθνικής: Νίκος Πέττας (526 πον) και Κώστας Μουμπάρακ (385 πον) για τον Ιωνικό, Χριστόδουλος Καράβολας (511 πον) και Γιάννης Γκαγκαλούδης (398 πον) για το Αιγάλεω.

Η διοίκηση του Συλλόγου μας έχει μεριμνήσει ώστε οι δύο αγώνες να διεξαχθούν σε αθλητικό κλίμα ώστε οι φίλαθλοι να έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν θέαμα και παράλληλα να γιορτάσουν μαζί με τους παίκτες την άνοδο.

Λόγω της κρισιμότητας των αγώνων και την αναμενόμενη μεγάλη προσέλευση των φιλάθλων, παρακαλείστε να βρίσκεστε στο γήπεδο τουλάχιστον μισή ώρα πριν την έναρξη των αγώνων.

Σας περιμένουμε όλους στο “Ζαχαρίας Αλεξάνδρου” και τις δύο ημέρες για να στηρίξετε τις ομάδες που έχουν φέρει τόσες επιτυχίες στην πόλη μας ώστε να φτάσουν ακόμα ψηλότερα!

Προηγούμενο άρθροΓιάννης Βούρος: “Πολίτες & Πολιτικοί„
Επόμενο άρθροΤην Κυριακή οι “χωρίς μεσάζοντες”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.