Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020 - 3:55 πμ

“Επαναλειτουργία γηπέδου ΑΕΚ”

Υποστηρίξτε με ένα Like την σελίδα μας στο Facebook!

Γράφει ο Ιωάννης Σπυρόπουλος *

Μετά την τελευταία λειτουργία του γηπέδου της ΑΕΚ στις 3.5.2003, πλησιάζει η στιγμή κατά την οποία θα αρχίσει να λειτουργεί και πάλι το γήπεδο.

Έτσι και εγώ άρχισα να ονειρεύομαι, πως θα είναι οι συνθήκες διεξαγωγής του πρώτου αγώνα μετά το πέρας των εργασιών της κατασκευής του νέου γηπέδου.

Αρχικά, στη γύρω περιοχή θα μοσχομυρίζει τo φρεσκοκουρεμένο γκαζόν του αγωνιστικού χώρου.

Προτού ξεκινήσει ο πρώτος επίσημος αγώνας, θα έχει λάβει χώρα ένας αγώνας ποδοσφαίρου, αποτελούμενος από παιδιά ηλικίας 10 με 12 ετών, προερχόμενα από το φυτώριο της ομάδας, τον οποίο θα διαιτητεύω, μιας και υπήρξα διαιτητής ποδοσφαίρου Α’ εθνικής κατηγορίας αγωνιζόμενος σε όλες τις επαγγελματικές και ερασιτεχνικές κατηγορίες.

Έτσι, οι φίλαθλοι θα απολαμβάνουν το παιχνίδι των αυριανών ταλέντων της ομάδας περιμένοντας να ξεκινήσει ο κύριος αγώνας, με σκοπό να μην υπάρχει περιθώριο για καυγάδες και βωμολοχίες στις εξέδρες, γεγονός που συνηθίζεται σήμερα.

Το τέλος του ονείρου με βρίσκει στην σημερινή πραγματικότητα που βιώνουμε όλοι μας μέσα και έξω από  τους αγωνιστικούς χώρους με τα περιστατικά βίας. Η εξάλειψη της πρέπει να είναι ένας συνεχής αγώνας από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, ώστε να εξασφαλίσουμε μια ειρηνική συνύπαρξη του γηπέδου με την πόλη μας.

* Ιωάννης Σπυρόπουλος
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την “Πόλης Ενότητα” και υποψήφιο δήμαρχο τον Τάσο Κωνσταντινίδη.