Κυριακή 12 Ιουλίου 2020 - 12:03 μμ

“Ξέφραγο αμπέλι” το άλσος Νέας Φιλαδέλφειας…

Η Fx-news στο Google News

Επίσημος συνεργάτης

Αφύλακτο και επικίνδυνο -ειδικά τις νυχτερινές ώρες- εξακολουθεί να παραμένει το πράσινο στολίδι της πόλης μας! Διακίνηση και χρήση, ναρκωτικών, παρενόχληση επισκεπτών από “ανώμαλους”, ολονύχτιες βόλτες διτρόχων και πολλά άλλα “περιστατικά” καταγγέλλονται καθημερινά στην εφημερίδα μας! Στα 4,5 χρόνια που βρίσκεται στην εξουσία η δημοτική αρχή του κ. Άρη Βασιλόπουλου (Δύναμη Πολιτών) ΔΕΝ έχει κάνει ΤΙΠΟΤΑ απτό για την φύλαξη και την ασφάλεια των επισκεπτών του άλσους!

Δημοσιεύθηκε στην έντυπη έκδοση της FX-news (23/03/2019)

Αφύλακτο και επικίνδυνο -ειδικά τις νυχτερινές ώρες- εξακολουθεί να παραμένει το πράσινο στολίδι της πόλης μας!

Διακίνηση και χρήση, ναρκωτικών, παρενόχληση επισκεπτών από “ανώμαλους”, ολονύχτιες βόλτες διτρόχων και πολλά άλλα “περιστατικά” καταγγέλλονται καθημερινά στην εφημερίδα μας!

Το τεράστιο πρόβλημα με την φύλαξη του άλσους δεν είναι σημερινό. Από την πρώτη μέρα λειτουργίας της εφημερίδας μας -εννιά χρόνια τώρα- μας απασχολεί σχεδόν καθημερινά. Δεκάδες είναι τα σχετικά ρεπορτάζ που έχουμε δημοσιεύσει, τόσο στην έντυπη όσο και στην ηλεκτρονική μας έκδοση. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια όμως τα «περιστατικά» που λαμβάνουμε ως καταγγελίες στην εφημερίδα μας έχουν πολλαπλασιαστεί!

Ενδεικτικά σας αναφέρουμε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από καταγγελία δημότη που λάβαμε πριν λίγες μέρες:

«Άλσος Νέας Φιλαδέλφειας: Καθόλου φωτισμός, αυνανισμός, μπάφος & χαρταετός!”

(…) Την Τρίτη 12/3 και Τετάρτη 13/3/2019 και ώρα μεταξύ 21:00 -21:30 στην οδό Πατριάρχου Κωνσταντίνου, στα κάγκελα του άλσους και πολύ κοντά στο πεζοδρόμιο, υπήρχε ένας νεαρός ο οποίος φορούσε σκούρα ρούχα, κουκούλα στο κεφάλι και λαιμουδιέρα στο πρόσωπο μέχρι τη μύτη του και αυνανιζόταν.

   Δεδομένου ότι στο συγκεκριμένο σημείο δεν υπάρχει καθόλου φωτισμός του δρόμου από τις λάμπες που υπάρχουν στον δρόμο και δεν ανάβουν ΠΟΤΕ είναι πολύ εύκολο να κρυφτεί κάποιος χωρίς να γίνει εύκολα αντιληπτός από τους περαστικούς. Κάλεσα το 100 κι έστειλαν περιπολικό, χωρίς αποτέλεσμα όμως !!!! (δε νομίζω ότι θα τους περίμενε κιόλας!!!)  Παρά τις ενοχλήσεις στο δήμο για τη φώτιση του δρόμου, ακόμη δεν έχει γίνει τίποτα. Πιθανόν οι λάμπες να έχουν ακριβύνει πάρα πολύ και να μην έχει λεφτά ο δήμος να τις αντικαταστήσει… Η ώρα που συνέβη το περιστατικό δεν είναι αργά, περνάνε παιδιά που πάνε φροντιστήρια, πολίτες που βγαίνουν να περπατήσουν κτλ..και όλα αυτά στο πεζοδρόμιο μόνο.

Γιατί για να μπεις μέσα στο άλσος δεν το σκέφτεσαι καν! Δεν υπάρχει πουθενά φως, δεν αισθάνεσαι ασφαλής σε καμία περίπτωση και ο μπάφος μυρίζει μέχρι το δρόμο (…) Θεωρώ πλέον ότι το άλσος έχει αφεθεί στη «μοίρα» του και ο δήμος απλά πετάει χαρταετό (…).

Στα 4,5 χρόνια που βρίσκεται στην εξουσία η δημοτική αρχή του κ. Άρη Βασιλόπουλου (Δύναμη Πολιτών) ΔΕΝ έχει κάνει ΤΙΠΟΤΑ απτό για την φύλαξη και την ασφάλεια των επισκεπτών του άλσους!


44′′ από το Άλσος Νέας Φιλαδέλφειας! (Βίντεο)

Υποστηρίξτε με ένα Like την σελίδα μας στο Facebook!