Με το ένα… πόδι στη Β΄Εθνική!

0

Δύο στροφές πριν από τον τερματισμό και όλα τα σενάρια είναι ακόμα ανοιχτά για τον Ιωνικό ΑΣ Νέας Φιλαδέλφειας.

Συνεχίζει μόνος δεύτερος, με δύο νίκες διαφορά από την ΝΕ Μεγαρίδας και με μια νίκη στα δύο παιχνίδια που απομένουν ανεβαίνει και μαθηματικά στη Β’ Εθνική κατηγορία.

Κάτω από αυτή την πίεση, η ομάδας κέρδισε, δύσκολα, με 70-75 τον ΑΟ Ακράτας, μέσα στην Ακράτα με τους παίκτες μας μάλλον να έχουν το μυαλό στην επόμενη αγωνιστική με το Αιγάλεω.

Ενώ ξεκίνησαν εντυπωσιακά με 8-20 στην πρώτη περίοδο, στη συνέχεια η Ακράτα προσπάθησε να καλύψει τη διαφορά και με 21-19 στη δεύτερη και 20-12 στην τρίτη περίοδο, έφτασε το σκορ στο 49-51 στο τέλος της τρίτης περιόδου. Στην τέταρτη περίοδο επικράτησε  με 21-24 ο Ιωνικός, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο 70-75.

Ο Κατιάκος για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική έβγαλε τα κάστανα από τη φωτιά (20 πον. 1 τρ.) και ακολουθούν Πέττας (14 πον. 1τρ.), Μουμπάρακ (23 πον. κανένα! τρ.) και Παπανδρέου (12 πον. 1 τρ.)

Νίκη χαρακτήρα χαρακτήρισε ο Σορώτος σε σχετική ανάρτηση και πλέον ξεκινάει η προετοιμασία για το πολύ σημαντικό παιχνίδι με το Αιγάλεω, στις 5 Μαϊου, στο “Ζαχαρίας Αλεξάνδρου”.

Ιωνικός ΑΣ Νέας Φιλαδέλφειας (Σορώτος, Καλιώρας): Παπανδρέου 12 (1), Άρχος 3 (1), Γρύλλης 6, Κουμουνδούρος, Πέττας 14 (1), Μουμπάρακ 13, Γκίνης 6 (2), Κατιάκος 20 (1), Χριστόδουλος 1

Προηγούμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: Άγνωστοι πέταξαν κάδους στην Ε.Ο. – Κυκλοφοριακό κομφούζιο! (Φωτογραφίες)
Επόμενο άρθροΕπιτυχημένη η εκδήλωση της Λαϊκής Συσπείρωσης
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.