ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ «Πολιτών Πολιτεία»: Ο Ν. Παπανικολάου με τον Γιάννη Βούρο

«Πολιτών Πολιτεία»: Ο Ν. Παπανικολάου με τον Γιάννη ΒούροΛάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση:


Κάντε Like στην εφημερίδα μας - Υποστηρίξτε την προσπάθειά μας!


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ συνδυασμού «Νέα Φιλαδέλφεια Νέα Χαλκηδόνα Πολιτών Πολιτεία»

Έχουμε την χαρά να υποδεχόμαστε στον ανεξάρτητο συνδυασμό μας «Νέα Φιλαδέλφεια Νέα Χαλκηδόνα Πολιτών Πολιτεία» τον Νίκο Παπανικολάου.

Έναν εκ των στενότερων συνεργατών του αείμνηστου Δημάρχου Νέας Χαλκηδόνας Γιώργου Αποστολάκη, Δημοτικό Σύμβουλο Νέας Χαλκηδόνας (1995-2010), Δημοτικό Σύμβουλο Νέας Φιλαδέλφειας Νέας Χαλκηδόνας (2010-…), Αντιδήμαρχο Οικονομικών (2006 και 2010), Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών (2013), Πρόεδρο Κοινωφελούς Επιχείρησης (2008-2010), Πρόεδρος Φορέα Δράσεων Αθλητισμού, Πολιτισμού, Αλληλεγγύης (2011).

Ο επικεφαλής του συνδυασμού μας Γιάννης Βούρος, ο οποίος συνεργάστηκε με τον Νίκο Παπανικολάου από την εποχή που ο ίδιος ήταν Βουλευτής και ο Νίκος Παπανικολάου Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος στον Φορέα Αθλητισμού και Πολιτισμού, δήλωσε την πεποίθησή του ότι με την εμπειρία και τον ενθουσιασμό που διαθέτει πλέον ο συνδυασμός, προ εξοφλείται η δυνατότητα μιας σοβαρής και συνετής διοίκησης, στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.

Ακολουθεί η δήλωση του Νίκου Παπανικολάου:

«Αποφάσισα να είμαι υποψήφιος με τον συνδυασμό «Πολιτών Πολιτεία» στο πλευρό του Γιάννη Βούρου. Έναν συνδυασμό που καταφέρνει να συνθέσει πριν την εκλογική αναμέτρηση, έναν υποψήφιο Δήμαρχο που έχει κοινές αφετηρίες και έγνοιες με όλους εμάς. Έναν Δήμαρχο που και στο παρελθόν στάθηκε ειλικρινής αρωγός όποτε τον χρειαστήκαμε, από όποια θέση κι αν κατείχε. Ο Γιάννης Βούρος είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να συνθέσει και ο συνδυασμός διαθέτει τα κατάλληλα πρόσωπα για να διοικήσουν τον Δήμο μας, χωρίς εμμονές και συμπλέγματα».

 Κάντε Like στην εφημερίδα μας και μάθετε πρώτοι τα πάντα για την Νέα Φιλαδέλφεια - Νέα Χαλκηδόνα & όχι μόνο!