Σάββατο 15 Αυγούστου 2020 - 8:08 μμ

Προβλήματα σε Facebook και Instagram…

Η Fx-news στο Google News

Επίσημος συνεργάτης

Το απόγευμα της Τετάρτης το Facebook και το Instagram «έπεσαν» και μάλιστα μέχρι αυτή την ώρα δεν λειτουργούν ομαλά.

Αξίζει να σημειωθεί πως σχεδόν οι περισσότεροι χρήστες δεν μπορούν να κάνουν κάποια ανάρτηση, ενώ ακόμα και η συνομιλία στο messenger έχει αρκετά προβλήματα.

Μάλιστα το ίδιο συμβαίνει και στο instagram, καθώς τόσο στις αναρτήσεις όσο και στο τσατ παρουσιάζονται προβλήματα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Sabah, εκπρόσωπος του Facebook δήλωσε ότι το πρόβλημα στη λειτουργία των μέσων προέκυψε λόγω εργασιών «αναγκαίας συντήρησης».

Το μήνυμα που προβάλλει το Facebook καθόλη τη διάρκεια της μη λειτουργίας του είναι το εξής: «Το Facebook θα είναι σύντομα και πάλι κοντά σας. Προς το παρόν, το Facebook είναι εκτός λειτουργίας, για λόγους συντήρησης. Σε λίγα λεπτά, όμως, θα μπορείτε και πάλι να συνδεθείτε».

Ο ιστότοπος «Down Detector» που παρακολουθεί κολοσσούς του διαδικτύου και δημοσιεύει ενημερώσεις όταν «πέφτουν» και όταν επαναφέρουν τη λειτουργία τους, δήλωσε σχετικά με το σημερινό περιστατικό ότι χρήστες σε ΗΠΑ και Ευρώπη έκαναν τις περισσότερες αναφορές. Έπεσε το Facebook και το Instagram – Προβλήματα σε πολλές χώρες του κόσμου

Εκτός λειτουργίας είναι εδώ και αρκετή ώρα το Facebook και το Instagram στην Ευρώπη και στην Αμερική.

Oι χρήστες που προσπαθούν να συνδεθούν στο Facebook βλέπουν στην αρχική σελίδα ένα μήνυμα το οποίο τους ενημερώνει πως:

Το Facebook θα είναι σύντομα και πάλι κοντά σας. Προς το παρόν, το Facebook είναι εκτός λειτουργίας, για λόγους συντήρησης.

Σε λίγα λεπτά, όμως, θα μπορείτε και πάλι να συνδεθείτε. Σας ευχαριστούμε για την υπομονή που δείχνετε όσο κάνουμε βελτιώσεις στον ιστότοπο.

Υποστηρίξτε με ένα Like την σελίδα μας στο Facebook!