ΑΟΠ Χαλκηδονικός: “Ψυχολογία του αθλητή, το Α το Ω και όλη η ενδιάμεση διαδρομή”

Εκδήλωση με τον Αχιλλέα Υφαντίδη, εξειδικευμένο επιστήμονα στον τομέα Ψυχολογίας του Αθλητισμού και επιστημονικό συνεργάτη της ΕΠΟ

0

Εκδήλωση με τον Αχιλλέα Υφαντίδη, εξειδικευμένο επιστήμονα στον τομέα Ψυχολογίας του Αθλητισμού και επιστημονικό συνεργάτη της ΕΠΟ, διοργανώνει ο ΑΟΠ Χαλκηδονικός την προσεχή Τετάρτη 20 Μαρτίου στο Πνευματικό Κέντρο Νέας Φιλαδέλφειας (Νικ. Τρυπιά 45). Ώρα έναρξης 19.45 με ελεύθερη είσοδο και θέμα:

“Ψυχολογία του αθλητή: Το Α, το Ω και όλη η ενδιάμεση διαδρομή”.

Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τη συμπλήρωση 95 χρόνων από την ίδρυση του Χαλκηδονικού και θα είναι μια διαδραστική παρουσίαση που απευθύνεται σε αθλητές, γονείς, παράγοντες, προπονητές και όλους όσοι αγαπούν και ασχολούνται με τον αθλητισμό από κάθε μετερίζι. Είναι ευπρόσδεκτοι αθλητές, μέλη και εκπρόσωποι όλων των σωματείων της ΕΠΣΑ, της ΕΠΣΑΝΑ, της ΕΠΣΔΑ, ΕΠΣΠ αλλά και από όλα τα αθλήματα

Προηγούμενο άρθροΓήπεδο ΑΕΚ: Εγκρίθηκαν τα 20 εκατ. της Περιφέρειας
Επόμενο άρθροΑνακοίνωση υποψηφίων από την “Πόλης Ενότητα”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.