ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ Επίσημο: Σταθμός Μετρό στην πλατεία Πατριάρχου!

Επίσημο: Σταθμός Μετρό στην πλατεία Πατριάρχου!
Κάντε Like στην εφημερίδα μας - Υποστηρίξτε την προσπάθειά μας!


Ο χάρτης της επέκτασης του Μετρό δημοσιεύθηκε επίσημα

από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, αλλά και την Αττική Μετρό ΑΕ και στη Γραμμή 4 περιλαμβάνεται πλέον και η περαιτέρω επέκταση της δυτικά του Σταθμού του ΗΣΑΠ στον Περισσό.

Ετσι, η πρόσβαση των φίλων της ΑΕΚ στο νέο γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια θα είναι πολύ πιο εύκολη, αφού η περιοχή θα αποκτήσει τον δικό της σταθμό (στην πλατεία Πατριάρχου) με αποτέλεσμα να υπάρχει αποσυμφόρηση από αυτοκίνητα και μηχανές τις ημέρες των αγώνων. Η απόσταση από τον νέο σταθμό μέχρι την «Αγιά Σοφιά» θα είναι πολύ μικρή και θα καλύπτεται άνετα με τα πόδια, κάτι που προφανώς βοηθά και τους φιλάθλους αλλά και τους πολίτες της Νέας Φιλαδέλφειας.

Συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση της Γραμμής 4 δεν υπάρχει τώρα, ωστόσο η υλοποίηση του έργου θα γίνει σε δύο φάσεις. Αρχικά η κίτρινη γραμμή έως το Άλσος Βεΐκου και στη συνέχεια η επέκταση της έως και την Πετρούπολη. Οπότε αναμένεται τα επόμενα χρόνια και ο νέος σταθμός Μετρό στη Νέα Φιλαδέλφεια.Κάντε Like στην εφημερίδα μας - Υποστηρίξτε την προσπάθειά μας!