Δήμοι: 50 εκ για Αθλητικές Εγκαταστάσεις μέσω “ΦιλόΔΗΜΟΥ”!

0

Εντός των ημερών αναμένεται να βγει στον αέρα από το Υπουργείο Εσωτερικών ένας νέος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ συνολικού ύψους 50.000.000 ευρώ για να χρηματοδοτήσει νέες ή και παλιές Αθλητικές εγκαταστάσεις των δήμων.

Γίνονται προσπάθειες το νέο πρόγραμμα να αγγίξει τα 60 εκατομμύρια ευρώ.

Ο νέος Φιλόδημος θα έχει ύψος ανά δήμο μέχρι 800.000 ευρώ και μπορεί να αφορά μέχρι δύο υποέργα. Θα αφορά είτε δημιουργία νέων Αθλητικών εγκαταστάσεων είτε ανακατασκευή – συντήρηση παλιών.

Εννοείται οι δήμοι που θα διεκδικήσουν, θα πρέπει να έχουν έτοιμες μελέτες στα χέρια τους.

Να σημειώσουμε ότι εδώ και πολύ καιρό τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα ο ΓΓ. Αθλητισμού κ. Βασιλειάδης, υπογράφει και μία προγραμματική σύμβαση για τη κατασκευή γηπέδων από το ΠΔΕ. Με το νέο πρόγραμμα που προέρχεται από τα 2,5 δις του ΕΣΠΑ που είχε υποσχεθεί ο κ. Χαρίτσης στην ΚΕΔΕ και τα οποία ήρθαν τελικά από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα επενδύσεων και έγιναν πρόγραμμα Φιλόδημος 1,2,3 κλπ. ενισχύονται ακόμη περισσότερο οι αθλητικές υποδομές ανά την Ελλάδα.

ΠΗΓΗmichanikos.gr
Προηγούμενο άρθροΝικάει και ονειρεύεται άνοδο…
Επόμενο άρθροΧΩΡΙΣ δωρεάν Wi-Fi ο Δήμος ΝΦ-ΝΧ!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.