ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ Νέα Φιλαδέλφεια: Εξαρθρώθηκε συμμορία ανηλίκων!

Νέα Φιλαδέλφεια: Εξαρθρώθηκε συμμορία ανηλίκων!Μεγάλη επιτυχία του τμήματος ασφαλείας της Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας και του διοικητή του κυρίου Αδάμ Ηλιακόπουλου και των άξιων συνεργατών του!

Συνέλαβαν στις 2 Νοεμβρίου μεγάλη συμμορία ανηλίκων που διέπραττε σωρεία παραβατικών ενεργειών στην πόλη μας! Κλοπές σε σχολεία, κλοπές μοτοσυκλετών, κινητών, ληστείες στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας κλπ, ενώ ενδέχεται να είναι υπεύθυνοι και για την φωτιά που κατέστρεψε το ακατοίκητο διώροφο κτίριο (προσφυγικό), στην οδό Νικολάου Τρυπιά στη Νέα Φιλαδέλφεια στις 18 Αυγούστου!

Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ:

H συμμορία αποτελούνταν από έξι ανήλικους, εκ των οποίων τρεις υπήκοοι Αλβανίας και τρεις Έλληνες καθώς και ένας ενήλικας (18χρονος) Έλληνας.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

«Οι εφτά» είχαν συστήσει συμμορία από τον περασμένο Μάιο και ξεκίνησαν την παραβατική τους δράση. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού εισέρχονταν νυχτερινές ώρες στις σχολικές αίθουσες και στα γραφεία των καθηγητών και αφαιρούσαν ηλεκτρονικό εξοπλισμό. Τα μέλη της σπείρας παραβίαζαν τις εισόδους των σχολικών κτιρίων και αφαιρούσαν από αίθουσες και γραφεία καθηγητών και δασκάλων διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές (ηχεία, οθόνες, προτζέκτορες, ηλεκτρονικούς υπολογιστές κλπ). Εκτός από τα σχολεία η σπείρα διέπραττε κλοπές και ληστείες σε βάρος ανηλίκων και ηλικιωμένων κατοίκων της Νέας Φιλαδέλφειας καθώς και κλοπές μοτοσυκλετών.

Στις περιπτώσεις των ληστειών, προσέγγιζαν τα θύματα τους (ανήλικοι και ηλικιωμένοι) και είτε με τη απειλή αντικειμένου είτε με τη χρήση βίας, αφαιρούσαν τσάντες, κινητά τηλέφωνα, χρήματα και άλλα αντικείμενα.

Από τις κατ’ οίκον έρευνες που έγιναν από την αστυνομία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • Πλήθος κινητών τηλεφώνων
  • Πλήθος ηχείων και ηχοσυστημάτων
  • Διαρρηκτικά εργαλεία
  • Τρία (3) μαχαίρια
  • Κουκούλες και γάντια

Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιασθεί δέκα περιπτώσεις κλοπών από σχολικά συγκροτήματα, επτά ληστείες, δύο κλοπές μοτοσυκλετών και μία (1) κλοπή από κατάστημα ενώ εξιχνιάσθηκε και μία περίπτωση εμπρησμού που κατέστρεψε ακατοίκητο διώροφο κτίριο. (Ενδεχόμενος το προσφυγικό της οδόυ Νικολάου Τρυπιά στη Νέα Φιλαδέλφεια που κάηκε στις 18 Αυγούστου).

Επισημαίνεται ότι σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος των γονέων των συλληφθέντων για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τους παρέπεμψε στον Ανακριτή Ανηλίκων.

 


Νέα Φιλαδέλφεια: Φωτιά κατέστρεψε ακατοίκητο κτίριο

Βίντεο: Διάρρηξη στο 3ο Λύκειο Νέας Φιλαδέλφειας (Μίλτος Κουντουράς)Διαβάστε on line την εφημερίδα Fx-news (Απρίλιος 2019):

Σε περίπτωση που έχετε ενεργοποιημένο το ad block και δεν εμφανίζεται κάντε ΚΛΙΚ⇒ ΕΔΩ