“Για αυτό ήθελα να αυτοκτονήσω στην Ομόνοια!”

0

Αίσιο τέλος με τον άνδρα που απειλούσε να αυτοκτονήσει από την σιδερένια κατασκευή στην πλατεία Ομονοίας.

Ο άνδρας ανέβηκε περίπου στις 16:00 στην κορυφή της σιδερένιας κατασκευής (στο έργο του Ζογγόπουλου) και απειλούσε να αυτοκτονήσει.

Φωτογραφία αναγνώστη Fx-news

Αμέσως στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. και ειδικοί διαπραγματευτές και ανέβηκαν στο σημείο που βρισκόταν με γερανό.

Τελικά λίγο πριν τις 17:30 κατάφεραν να τον πιάσουν, να τον δέσουν με ειδικό σχοινί και γάντζο και αφού τον έβαλαν στο κουκούκλιο του γερανού, τον οδήγησαν με ασφάλεια στο έδαφος.

Γιατί ανέβηκε στο γλυπτό -Η απίστευτη ταλαιπωρία στο Α.Τ. Ομόνοιας

Ωστόσο, πίσω από την κίνηση απελπισίας του μεσήλικα, κρύβεται μια προσωπική περιπέτειά του. Ο άνδρας είχε μεταβεί το βράδυ της Πέμπτης, στο Α.Τ. Ομόνοιας, προκειμένου να δηλώσει την κλοπή του πορτοφολιού του, μέσα στο οποίο είχε ταυτότητα, πιστωτικές κάρτες και χρήσιμα έγγραφα. Ωστόσο, του συνέστησαν να περάσει την επομένη το πρωί. Όπως και έπραξε, πλην όμως συνάντησε την αδιαφορία των αρμοδίων. Τον είχαν σε αναμονή μέχρι το μεσημέρι και ο άνδρας, μέσα στην απελπισία του, ανέβηκε στο γλυπτό της Ομόνοιας απειλώντας να αυτοκτονήσει, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την αντιμετώπιση που έτυχε.

ΜΕΣΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: iefimerida.gr
Προηγούμενο άρθροΗ “Ένωση Γονέων Φ.Χ.” για την Παγκόσμια ημέρα εκπαιδευτικών
Επόμενο άρθροΠάνω από 1.649 τα θύματα του σεισμού στην Ινδονησία
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.