28η Οκτωβρίου ΝΦ-ΝΧ: Πρόγραμμα εορτασμών-παρέλασης

0

Μετά το δημοσίευμα της Fx-news την Παρασκευή (26/02) το απόγευμα με τίτλο: “28η Οκτωβρίου ΝΦ-ΝΧ: Που είναι το πρόγραμμα εορτασμού;”, λάβαμε από τον Δήμο ΝΦ-ΝΧ, αργά το βράδυ (!) της Παρασκευής (26/10), το πρόγραμμα των εορτασμών της Εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου στη Νέα Φιλαδέλφεια & Νέα Χαλκηδόνα, μόνο για την Κυριακή (28/10)! ΔΕΝ (!) λάβαμε όμως πληροφορίες για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της διακοπής της κυκλοφορίας στο κέντρο της πόλης για τις ανάγκες της μαθητικής παρέλασης. Δείτε την σχετική ενημέρωση:

Σας αποστέλλουμε το πρόγραμμα εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου και σας παρακαλούμε να το κοινοποιήσετε από τα Μέσα τα οποία διαθέτετε. Ευχαριστούμε για την επισήμανση της παράλειψης δημοσιοποίησης του προγράμματος:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ

Κυριακή 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

Γενικός σημαιοστολισμός από τις 08.00 π.μ. της 28ης Οκτωβρίου μέχρι και την δύση του ηλίου της 28ης Οκτωβρίου, όλων των Δημοσίων και Δημοτικών Κτιρίων Ν.Π.Δ.Δ., Ν.Π.Ι.Δ, Καταστημάτων, Τραπεζών, Οργανισμών και οικιών της πόλης, καθώς και φωταγώγηση τους κατά τις βραδινές ώρες της 27ης και 28ης Οκτωβρίου 2018.

07.30 π.μ. Θα σημάνουν οι καμπάνες όλων των Εκκλησιών.

10.00 π.μ. Τέλεση δοξολογίας στον Ιερό Ναό Αγ. Ευφημίας. Στη δοξολογία θα παραστούν ο Δήμαρχος, το Δημοτικό Συμβούλιο και όλες οι Πολιτικές, Αστυνομικές Αρχές, αντιπροσωπεία των Σχολείων, των Συλλόγων, των Ν.Π.Δ.Δ., του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων και λοιποί.

11.00 π.μ. Μετάβαση στο Μνημείο Ηρώων στην πλατεία της Νέας Χαλκηδόνας όπου θα διεξαχθούν τα εξής:

  • Έπαρση Σημαίας
  • Επιμνημόσυνη Δέηση
  • Εκφώνηση πανηγυρικού λόγου της ημέρας από τον Δήμαρχο
  • Κατάθεση στεφάνων
  • Τήρηση ενός λεπτού σιγή εις μνήμην των ηρωικώς πεσόντων
  • Ανάκρουση Εθνικού Ύμνου.

12:00 μ.μ. Έναρξη Παρέλασης Μαθητών, Σπουδαστών, Προσκόπων, Οδηγών και Εθνικών Οργανώσεων, μπροστά από τους επισήμους (πλατεία Πατριάρχου), με αφετηρία τη συμβολή των οδών Δεκελείας και Ελ. Βενιζέλου και τέρμα στη συμβολή των οδών Δεκελείας και Χατζηγεωργίου.

17:00 μ.μ. Υποστολή της Σημαίας στο Μνημείο Ηρώων στην πλατεία της Νέας Χαλκηδόνας.

Τελετάρχης για τη διαδικασία της κατάθεσης στεφάνων ορίζεται ο υπάλληλος του Δήμου μας, κ. Δημήτριος Ζέτος.

Τελετάρχης για τη διαδικασία της παρέλασης ορίζεται ο υπάλληλος του Δήμου μας, κ. Κωνσταντίνος Μπέτζελος.

Στον εορτασμό καλούνται να πάρουν μέρος οι Τοπικές Αρχές-Σύλλογοι-Ενώσεις-Σωματεία και όλοι οι κάτοικοι της πόλης μας.


28η Οκτωβρίου ΝΦ-ΝΧ: Πρόγραμμα εορτασμών-παρέλασης

Προηγούμενο άρθρο28η Οκτωβρίου ΝΦ-ΝΧ: Που είναι το πρόγραμμα εορτασμού;
Επόμενο άρθροΕφημερίδα Fx-news: Οκτώβριος 2018
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.