Αντιμετώπιση σεισμών και Δήμοι

0

Ημερίδα με αντικείμενο εργασίας και συζήτησης τη μελέτη, «Οργανωτικό και Διαχειριστικό Πρωτόκολλο Αντιμετώπισης Σεισμών για τους Δήμους Αττικής», θα διεξαχθεί, αύριο, Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου 2018, ώρα 10:00 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (Κότσικα 4, κέντρο Αθήνα, 1ος όροφος)

Η μελέτη προκηρύχθηκε από την Π.Ε.Δ.Α. και συντάχθηκε από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο υπό την επιστημονική ευθύνη του Δρ. Ευθύμιου Λέκκα ο οποίος και θα την παρουσιάσει στους αιρετούς των 66 Δήμων της Αττικής.

Η συγκεκριμένη Ημερίδα είναι ενταγμένη στις προγραμματισμένες δράσεις της Π.Ε.Δ.Α για θέματα υψηλού ενδιαφέροντος και προτεραιότητας για τους Δήμους του λεκανοπεδίου και ακολουθεί, ένα μήνα μετά, ημερίδα για τις πλημμύρες στην Αττική.

 

Προηγούμενο άρθροΧαλκηδόνιο Ωδείο: Δωρεάν Δοκιμαστικό Μάθημα!
Επόμενο άρθροΕκδήλωση της τοπικής ΟΝΝΕΔ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.