Σύλλογος Αποφοίτων ΕΠΛ Ν. Φιλαδέλφειας & Λυκείων “Μίλτος Κουντουράς”

0

Την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου στον προαύλιο χώρο του 3ου Λυκείου Νέας Φιλαδέλφειας, πραγματοποιήθηκε η ίδρυση του “Συλλόγου Αποφοίτων ΕΠΛ Νέας Φιλαδέλφειας ‘Μίλτος Κουντουράς'”.

Παρουσία περισσοτέρων από 120 αποφοίτων, συζητήθηκαν οι προϋποθέσεις κάτω από τις οποίες θα λειτουργήσει ο νέος σύλλογος. Μετά την συζήτηση ακολούθησε μουσική βραδιά που διάρκεσε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

Όσοι απόφοιτοι -όλων των ετών- του Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου, αλλά και του Λυκείου “Μίλτος Κουντουράς”, ενδιαφέρονται να γίνουν μέλη του συλλόγου, μπορούν να επισκεφτούν το ιστολόγιο του συλλόγου: apofoitoieplnf.istogram.com  ή την ομάδα μελών στο Facebook.

Προηγούμενο άρθροΧαλκηδόνιο Ωδείο: Βασίλης Τσαμπρόπουλος, η τέχνη του πιάνου!
Επόμενο άρθροΕφημερίδα Fx-news: Σεπτέμβιος 2018
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.