Νέα Φιλαδέλφεια: 30 χρόνια Ξένες Γλώσσες TAFA

0

30 Χρόνια Εκπαιδευτήρια TAFA:

  • Δώρο ΟΛΑ τα βιβλία της χρονιάς στους Μαθητές της Gunior A*
  • Δώρο ΟΛΑ τα βιβλία της χρονιάς στους Μαθητές της Α Senior
  • Δώρο ΟΛΑ τα βιβλία της χρονιάς στους αριστεύσαντες μαθητές μας των Senior τάξεων
  • ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ: Για κάθε Μαθητή που γράφεται στις Ξένες Γλώσσες, ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ Εκπαίδευση και απόκτηση Πιστοποιητικού Πληροφορικής 3 Ενοτήτων (Word – Excel – Internet).

  • Πληροφορίες: Αλεξανδρείας 22, Νέα Φιλαδέλφεια
  • info@tafa.gr
  • Τηλ.: 2102512200 & 2102518003
  • www.tafa.gr 

Ένα ζωντανό κύτταρο εκπαίδευσης

Ξεκινήσαμε το Σεπτέμβριο του 1988 γεμάτοι φιλοδοξίες και όνειρα, όχι για ένα ακόμα φροντιστήριο στην πληθώρα των ήδη υπαρχόντων, αλλά γιατί πιστεύαμε ότι είχαμε να δώσουμε πολλά περισσότερα στον τομέα της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης, στην οποία προϋπήρχε μια πολυετής και πολύ επιτυχημένη εμπειρία διδασκαλίας. Είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, στην οποία πιστεύαμε και πιστεύουμε ότι κάθε σχολείο είναι ένα ζωντανό κύτταρο, ένας χώρος δημιουργίας, και ότι το εκπαιδευτικό έργο δεν μπορεί και δεν πρέπει να εξαντλείται στη στείρα αποστήθιση κειμένων, κανόνων και ασκήσεων αλλά αντιθέτως, προσεγγίζοντας την ψυχολογία των παιδιών, να αποβλέπει στη σφαιρική και ολόπλευρη διαμόρφωση του χαρακτήρα τους.

Τι πετύχαμε λοιπόν;
Αγγίζοντας τις ευαισθησίες των μαθητών μας, κατανοώντας τις ανάγκες της ηλικίας τους, φιλικοί όσο πρέπει αλλά απαιτητικοί όσο χρειάζεται, προσπαθούμε να τους μάθουμε να δουλεύουν μεθοδικά και συστηματικά. Έτσι οι μαθητές μας σε πολύ μεγάλο ποσοστό επιτυχίας που πολλές φορές έφτασε το 100%, έχουν αποκτήσει επίσημα πτυχία ξενόγλωσσων πανεπιστημίων, που θα προστεθούν στα όπλα τους για να γίνουν οι ανταγωνιστικοί πολίτες του αύριο.

Κάνοντας έναν απολογισμό και καταγράφοντας τις εμπειρίες όλων αυτών των χρόνων, τους αμέτρητους κόπους αλλά και την τεράστια απήχηση των προσπαθειών μας που φαίνεται με την αγάπη και την προτίμησή σας, αισθανόμαστε ένα τεράστιο αίσθημα ευθύνης. Να προσπαθούμε καθημερινά να βελτιωνόμαστε και να προσφέρουμε ακόμα καλύτερη ποιότητα σύγχρονης εκπαίδευσης. Κι αυτό δεν αποτελεί απλά μια ευχή αλλά μια δέσμευση για το μέλλον γιατί η αγάπη σας και η προτίμησή σας μας υποχρεώνει να εργαστούμε σκληρότερα.

ENTER: Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Προηγούμενο άρθρο“Το Ξύλο βγήκε από τον Παράδεισο”
Επόμενο άρθροAmber Alert το 2012 – Βρέθηκε κρεμασμένη στο ΑΤ Πεντέλης την Τρίτη!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.