Ο Πρέσβης των ΗΠΑ στη Νέα Φιλαδέλφεια

0

Το εργοτάξιο του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια επισκέφθηκε σήμερα ο Πρέσβης των ΗΠΑ Τζέφρεϊ Πάιατ συνoδευόμενος από τον Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κκ. Γαβριήλ.

Οι δύο σπουδαίοι επισκέπτες ξεναγήθηκαν στα έργα από τον Αναπληρωτή Διευθυντή της Δικέφαλος 1924 ΑΕ κ. Χρήστο Παπαδημητρίου και από τον Γενικό Διευθυντή της κατασκευαστικής εταιρείας «Ερμώνασσα» και εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους για την πορεία των εργασιών και για το εντυπωσιακό σχέδιο του γηπέδου. Ενημερώθηκαν για το χρονοδιάγραμμα του έργου και επέδειξαν ενδιαφέρον για κάθε λεπτομέρεια της διαδικασίας της κατασκευής.

Πριν αποχωρήσουν από το εργοτάξιο, o κ. Πάιατ έλαβε ως δώρο από τον κ. Παπαδημητρίου δύο φανέλες της ομάδας της ΑΕΚ , την κιτρινόμαυρη και τη μαύρη.

Προηγούμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης “ΕΡΑΣΜΟΣ”
Επόμενο άρθρο“Ριγκ” το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου! (Βίντεο)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.