40χρονος υπάλληλος της Βουλής πετούσε μολότοφ σε αστυνομικούς!

0

Στις 5:50 τα ξημερώματα της Παρασκευής, επίθεση από ομάδα κουκουλοφόρων δέχθηκε η διμοιρία που βρίσκεται έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, στη Χαριλάου Τρικούπη.

Ο επικεφαλής της διμοιρίας όμως αποφάσισε να καταδιώξει τους κουκουλοφόρους. Ακολούθησε αστυνομική καταδίωξη μέχρι την πλατεία Εξαρχείων, με τους κουκουλοφόρους να εγκλωβίζονται σε ένα κατάστημα. Στη συνέχεια ειδοποιήθηκε το κέντρο της Άμεσης Δράσης και δόθηκε εντολή να προσαχθούν. Οι προσαχθέντες αναγνωρίστηκαν από τους αστυνομικούς και συνελήφθησαν.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και ένας 40χρονος υπάλληλος της Βουλής!!! Ενδιαφέρον θα έχουν οι λεπτομέρειες για την ακριβή ιδιότητα, ειδικότητα, του συλληφθέντα στην Βουλή…

 

ΠΗΓΗnooz.gr
Προηγούμενο άρθροΘέματα “φωτιά” στο προσεχές δημοτικό συμβούλιο της Τετάρτης!
Επόμενο άρθροΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ για παιδική χαρά στη Νέα Φιλαδέλφεια
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.