ΑΕΚ-Χάντμπολ: Φουλ για τελικούς σε Ελλάδα & Ευρώπη

0

Την πρόκριση στους τελικούς της Handball Premier πανηγύρισε η ΑΕΚ, η οποία επικράτησε 23-22 του ΠΑΟΚ στη Αίθουσα “Γ. Κασιμάτης” του ΟΑΚΑ κι έκανε το 2-0 στη σειρά των ημιτελικών!

Οι “κιτρινόμαυροι” ήταν πίσω στο σκορ στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, αλλά χάρη στην εξαιρετική άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο έκαναν την ανατροπή και πήραν μία σπουδαία νίκη!

Η ομάδα του Νίκου Γραμματικού θα παίξει στον τελικό με τον Ολυμπιακο με μειονέκτημα έδρας.

Η Ένωση μπόρεσε να εκμεταλλευθεί το break που έκανε στο πρώτο παιχνίδι και με δεύτερη νίκη στο ΟΑΚΑ πήρε την πρόκριση για τον τελικό.

Πλέον μετά την σπουδαία πρόκριση η ομάδα του Νίκου Γραμματικού στρέφει την προσοχή της στους τελικούς του Τσάλεντζ Καπ. Η Ένωση θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Δευτέρα την Ποτάισα Τούρντα, ενώ ο επαναληπτικός θα γίνει την Κυριακή 20 Μαΐου στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

ΑΕΚ (Νίκος Γραμματικός): Χρ. Νικολαΐδης, Πέρρος 2, Γεωργιάδης, Χογκάς 4, Ζαμπούνης 4, Π. Νικολαΐδης, Ραντούλοβιτς, Συγγάρης, Χατσίκας, Αντωνιάδης, Λόκεν 2, Δομπρής 3, Αργυρού, Μαντζόπουλος, Βραζάλιτσα 3, Μυλωνάς 5

ΠΑΟΚ (Στέλιος Σεϊρεκίδης): Αραμπατζής, Παλάσκας 4, Τσίλης 6, Ν. Νικολαΐδης, Κοκώνης 5, Πόουλσεν, Αποστόλου, Πετρίδης 1, Καλόμοιρος, Μαστορογιάννης 2, Πέγιοβιτς, Κέζιτς, Κυπραίος 2, Δελιάς, Βεσελίνοβιτς 2, Κοτανίδης.

Προηγούμενο άρθροΚαλλιθέα: Χτύπησε τον πατέρα της μέχρι θανάτου
Επόμενο άρθροΛογοτεχνική εκδήλωση στο ΠΠΙΕΔ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.