Στην θάλασσα έπεσε ο κινεζικός δορυφόρος

0

Λήξη συναγερμού για τον κινεζικό δορυφόρο Tiangong-1 καθώς όπως

ανακοίνωσε η κινεζική υπηρεσία διαστήματος μπήκε στη γήινη ατμόσφαιρα στις 3:15 (ώρα Ελλάδος) και το μεγαλύτερο μέρος του κάηκε πάνω από το μεσαίο τμήμα του νότιου Ειρηνικού Ωκεανού.

Λίγο νωρίτερα η ίδια υπηρεσία είχε γνωστοποιήσει ότι ο δορυφόρος επρόκειτο να κάνει την επανείσοδό του στη γήινη ατμόσφαιρα πάνω από τα ανοικτά των ακτών της Βραζιλίας, ανάμεσα στο Σάο Πάουλο και στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Σύμφωνα με τον αστρονόμο Τζόναθαν ΜακΝτάουελ ο Tiangong-1 έπεσε βορειοδυτικά της Ταϊτής χάνοντας για λίγο τον «διαστημικό σκουπιδότοπο» στον Ειρηνικό Ωκεανό, το σημείο, δηλαδή, στο οποίο συντρίβονται τα περισσότερα διαστημικά «σκουπίδια» όταν επιστρέφουν στη Γη. Όπως εξήγησε ο ίδιος ο κινεζικός δορυφόρος ήταν το 5οο σε μέγεθος αντικείμενο που έχει επιστρέψει στη Γη.

Προηγούμενο άρθρο“Κατέλαβες τη Βόρεια Κύπρο και σφάζεις πολίτες στο Αφρίν! “
Επόμενο άρθροΠεριφέρεια: “Μηνιαία διανομή τροφίμων, σε 6.089 ωφελούμενους”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.