Σμηναγός Μπαλταδώρος: Έπαιρνε 1180 ευρώ μισθό – 400 ευρώ η σύνταξη χηρείας!!!

0

Η Πολεμική Αεροπορία και η Ελλάδα θρηνεί για τον Σμηναγό Γιώργο Μπαλταδώρο που έπεσε πάνω στο καθήκον.

Αυτή την στιγμή οποιαδήποτε συζήτηση για λεφτά είναι ανώφελη καθώς ο θρήνος για έναν νέο άνθρωπο που τόσο άδικα έφυγε από την ζωή επισκιάζει τα πάντα.

Αυτό όμως που πρέπει να ειπωθεί είναι ότι άμεσα θα πρέπει να αλλάξει ο τρόπος πληρωμής των ανθρώπων που προστατεύουν την πατρίδα μας και καθημερινά παίζουν την ζωή τους κορώνα γράμματα.

Με 1180 ευρώ αμείβονταν ο Μπαλταδώρος για να φυλάει το Αιγαίο και καθημερινά να έρχεται αντιμέτωπος με το δυστύχημα που τελικά δεν το απέφυγε. Και για να πάμε και πιο κάτω σύμφωνα με τον εργατολόγο, νομικό και πρώην γ.γ. Υπουργείου Κοινωνικής Ασφάλισης, Γιώργο Ρωμανιά, η χήρα του αδικοχαμένου Γιώργου Μπαλταδώρου, αναμένεται να πάρει σύνταξη περίπου 400 ευρώ!

ΠΗΓΗeleftherostypos.gr
Προηγούμενο άρθρο13ο Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας
Επόμενο άρθρο94 ετών η ΑΕΚ! (Βίντεο-Ντοκιμαντέρ)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.