Νεκρός ο αρχηγός της Φιορεντίνα!

0

Ο αρχηγός της Φιορεντίνα,

Νταβίντε Αστόρι, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 31 ετών. Ο διεθνής με την εθνική Ιταλίας αμυντικός ήταν σε ξενοδοχείο με την υπόλοιπη ομάδα εν όψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Ουντινέζε για την 27η αγωνιστική της Serie A. Ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος για τις 16:00.

Το τοπίο σε ό, τι αφορά τα αίτια του θανάτου δεν είναι ξεκάθαρα, αλλά φαίνεται ότι ο Αστόρι «προδόθηκε» από την καρδιά του την ώρα που ήταν στο δωμάτιό του.

«Με βαθιά θλίψη η Φιορεντίνα ανακοινώνει ότι ο αρχηγός της, Νταβίντε Αστόρι έφυγε από τη ζωή λόγω ξαφνικής ασθένειας. Για αυτό το τρομερό και λεπτό θέμα και κυρίως προς σεβασμό για την οικογένειά του γίνεται έκκληση να δείξουν σεβασμό όλοι», αναφέρει ο ιταλικός σύλλογος σε ανακοίνωσή του

Προηγούμενο άρθρο“Εσπασαν και τα δύο καρπούζια…” #karpoyzia
Επόμενο άρθροΣεισμός Τώρα ταρακούνησε την Αττική!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.