“Υπογειοποίηση”: Ο “Μύθος” Βασιλόπουλου περί “ομοφωνίας”… (Βίντεο)

0

Η διοίκηση του Δημάρχου Άρη Βασιλόπουλου, σε ανακοινώσεις της αλλά και σε επιστολή-παρέμβαση του ιδίου του Δημάρχου στο Περιφερειακό συμβούλιο της Πέμπτης (15/02), που γνωμοδότησε (θετικά) για την προμελέτη υπογειοποίησης τμήματος της οδού Πατριάρχου Κων/νου στο Δήμο Ν.Φιλαδέλφειας- Ν.Χαλκηδόνας, ανέφερε ως επιχείρημα για να τεκμηριώσει την αντίθεση τους για το έργο:

Πρόκειται για ένα έργο το οποίο: Συναντά την αντίθεση του Δημοτικού Συμβουλίου και της τοπικής κοινωνίας

Μάλιστα, στο περιφερειακό συμβούλιο ακούστηκε από ομιλητές παρατάξεων που είναι ιδεολογικά “κοντά” στην παράταξη Βασιλόπουλου, ότι “…και οι 33 δημοτικοί σύμβουλοι του Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου ΝΦ-ΝΧ ψήφισαν ΚΑΤΑ…”!!!

Το συγκεκριμένο “επιχείρημα” στο οποίο είχε βασίσει ο δήμαρχος τις “ελπίδες” του για να μην γνωμοδοτήσει θετικά η Περιφέρεια Αττικής ΔΕΝ ισχύει.

Είναι “μύθος”!!!

https://www.filadelfia-xalkidona.gr/wp-content/uploads/2017/10/ds-11.10.2017.jpg

Στο Δημοτικό συμβούλιο της Νέας Φιλαδέλφειας που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017, με 7ο θέμα ημερησίας διάταξης: “Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) του έργου Ταπείνωση και κάλυψη τμήματος της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου στη Νέα Φιλαδέλφεια”, ΚΑΤΑ της “υπογειοποίησης ψήφισαν 20 δημοτικοί σύμβουλοι. Οι 17 της παράταξης Βασιλόπουλου, η δημ. σύμβουλος της Λαϊκής συσπείρωσης (ΚΚΕ) και οι 2 δημοτικοί σύμβουλοι του “ΜΠΡΟΣΤΑ“.

Από την ψηφοφορία απείχαν ή αποχώρησαν από την συνεδρίαση, οι σύμβουλοι των παρατάξεων: “Ενωση Δημοτών” του κ. Λύσανδρου Γεωργαμλή, “Ζούμε Μαζί” του Απόστολου Κόντου, “Νέο” του Γιώργου Αράπογλου, “Νέα Προοπτική” της Έφης Γαιτανά.

Αθροίζοντας τώρα το ποσοστό που έλαβαν στις δημοτικές εκλογές οι παρατάξεις που απείχαν ή αποχώρησαν από την ψηφοφορία:

“Ένωση Δημοτών – Λ. Γεωργαμλής”: 17,97% – 3.289 ψήφοι
“Νέο – Γ .Αράπογλου”: 17,76% – 3.250 ψήφοι
“Ζούμε Μαζί – Απ. Κόντος”: 15,40% – 2.819 ψήφοι
“Νέα Προοπτική – Ε. Γαϊατανά”: 12,72% – 2.328 ψήφοι

Σύνολο: Ποσοστό 63,85% – 11.686 ψήφοι των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας & Νέας Χαλκηδόνας

Όσο αφορά τους λόγους που απείχαν ή αποχώρησαν ή απουσίασαν δημ. σύμβουλοι των παραπάνω παρατάξεων, μια ματιά στα πρακτικά της συνεδρίασης (ΕΔΩ – 7ο Θέμα) θα σας καταδείξει τον τρόπο, το ύφος και την “δημοκρατικότητα” που διεξήχθη…

Δείτε και κάποια τηλεοπτικά αποσπάσματα της Fx-news  από την συζήτηση και τα συμπεράσματα δικά σας…

 

 

Προηγούμενο άρθροPOLL: Τα αποτελέσματα για την ονομασία των Σκοπίων
Επόμενο άρθρο“Παραπλάνηση & …βόμβα στη Λ. Δεκελείας του… Μενιδίου!” #paraplanisi
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.