POLL: Τα αποτελέσματα για την ονομασία των Σκοπίων

0

Σαρωτικό το ποσοστό (73%) για ονομασία που να μην περιέχει σε καμία περίπτωση το “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”!!!

Το τελευταίο διάστημα, το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων και οι διαπραγματεύσεις που γίνονται από την σημερινή κυβέρνηση (ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ), απασχολεί από άκρη σε άκρη τους πολίτες της χώρας μας. Φαίνεται ότι υπάρχει ειλημμένη απόφαση από τα «παγκόσμια κέντρα εξουσίας», να λυθεί οριστικά και αμετάκλητα το θέμα της ονομασίας του κρατιδίου, έτσι ώστε η Π.Γ.Δ.Μ. να μπορέσει να γίνει μέλος του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε., κάτι που μέχρι σήμερα δεν έχει συμβεί λόγω του veto της χώρας μας.

Το πρόβλημα για τις «μεγάλες δυνάμεις» είναι η εδώ και 25 χρόνια αντίδραση της Ελλάδας να αποδεχτεί τον όρο «Μακεδονία» στην επίσημη ονομασία των Σκοπίων. Το πρόβλημα μάλιστα δεν είναι μόνο η χρήση του όρου «Μακεδονία» στην ονομασία του κρατιδίου αλλά και το σύνταγμά του και τα στοιχεία αλυτρωτισμού που περιέχει.

Το σημερινό δημοτικό συμβούλιο της Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, έχει συζητήσει, έχει πάρει επίσημη θέση, έχει φέρει ψηφίσματα, έχει εκδώσει δελτία τύπου, για πολιτικά – οικονομικά θέματα της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού. Για θέματα δηλαδή που δεν άπτονται αποκλειστικά στην λειτουργία της πόλης μας. Ως τοπικό πολιτικό όργανο βεβαίως έχει και είναι υποχρέωσή του, να εκφράζει άποψη στα πλαίσια της δημοκρατίας και της εκπροσώπησης της τοπικής κοινωνίας και των πολιτών της. Ως εκ τούτου, περιμέναμε και θα εξακολουθήσουμε να περιμένουμε από το δημοτικό συμβούλιο, να εκφράσει άποψη και να πάρει θέση στο μεγάλο θέμα που απασχολεί σήμερα την ελληνική κοινωνία, το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων και τις πολιτικές και γεωπολιτικές προεκτάσεις του.

POLL – ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ FX-NEWS

Η εφημερίδα Fx-news έδωσε την δυνατότητα στους πολίτες της Νέας Φιλαδέλφειας & Νέας Χαλκηδόνας, να εκφράσουν την γνώμη τους μέσω  ηλεκτρονικής ψηφοφορίας (POLL), τα αποτελέσματα της οποίας δημοσιεύουμε:

Διευκρινίζουμε ότι (Όροι ψηφοφορίας): Η ψηφοφορία δεν είναι επιστημονική. Τα αποτελέσματά της δεν αντιπροσωπεύουν την κοινή γνώμη ή το σύνολο των χρηστών του Internet αλλά μόνο τις γνώμες των επισκεπτών της ηλεκτρονικής εφημερίδας Fx-news.gr (filadelfia-xalkidona.gr) που επέλεξαν να ψηφίσουν. Οι χρήστες ψηφίζουν μία (1) φορά. Η σύγχρονη πλατφόρμα ηλεκτρονικών ψηφοφοριών που χρησιμοποιεί η ηλεκτρονική Fx-news, διασφαλίζει σε μεγάλο βαθμό την προσπάθεια διπλοψηφίας. Αναγνωρίζει ως έγκυρη την πρώτη φορά που κάποιος ψήφισε και απορρίπτει ως «DENIED» την διπλή, τριπλή κοκ ψήφο (πχ. αλλαγή IP, καθαρισμόs cookies, διαφορετικό- wifi κλπ). Η ψηφοφορία ξεκίνησε την Τρίτη 06/02/2018 και έληξε την Τρίτη 14/02/2018.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ POLL

Προηγούμενο άρθροΝέα πρόκληση τούρκων στον Έβρο! (Βίντεο)
Επόμενο άρθρο“Υπογειοποίηση”: Ο “Μύθος” Βασιλόπουλου περί “ομοφωνίας”… (Βίντεο)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.