Βίντεο: “Δεν πείθει” ο Βασιλόπουλος λέει η αντιπεριφερειάρχης Ε. Κυπριανίδου…

0

Δεν χαρίστηκε στον “σύντροφο” η αρμόδια με την Νέα Φιλαδέλφεια αντιπεριφερειάρχης κυρία Κυπριανίδου, κλείνοντας την συζήτηση στο περιφερειακό συμβούλιο για το θέμα της γνωμοδότησης για την, υπογειοποίηση της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Γνωμοδότηση, που όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα, ήταν θετική.

Η κυρία Κυπριανίδου δήλωσε ξεκάθαρα ότι ο δήμος και ο κ. Βασιλόπουλος “Δεν πείθουν” με τις δικές τους προτάσεις για το συγκεκριμένο θέμα. Απαρίθμησε τα δεκάδες εκατομμύρια που η Περιφέρεια Αττικής έχει διαθέσει για έργα στην δημοτική αρχή του κ. Βασιλοπούλου και “κάρφωσε” τον δήμαρχο που δεν παρέστη στο Συμβούλιο να υπερασπιστεί την θέση του!

Δείτε την ομιλία της αντιπεριφερειάρχη και τα συμπεράσματα δικά σας:

Προηγούμενο άρθροΥπογειοποίηση: Υπέρ γνωμοδότησε η Περιφέρεια (Βίντεο)
Επόμενο άρθρο«Οι Ναζί κρέμασαν τους ποδοσφαιριστές σας, δεν σέβεστε την Ιστορία σας» 
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.