ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ Απευθείας ανάθεση 3.277€ στη σύζυγο του Δημάρχου!

Απευθείας ανάθεση 3.277€ στη σύζυγο του Δημάρχου!

"Ο,τι είναι νόμιμο είναι και ηθικό";;;Διαβάσαμε στο «Διαύγεια» την πράξη: απευθείας ανάθεσης «3.277€» της Κοινοφελούς επιχείρησης του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας στο κατάστημα τηλεφωνίας της συζύγου του Δημάρχου κ. Άρη Βασιλόπουλου, για την προμήθεια κινητών τηλεφώνων κλπ, που αφορά το προσωπικό του προγράμματος «Στέγασης Προσφύγων» στην πόλη μας.

Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρη την απόφαση.

Στο πρόγραμμα έχει ενταχθεί ο δήμος μας. Το πρόγραμμα και η χρηματοδότηση είναι της Ύπατης αρμοστείας του ΟΗΕ. Την διαχείριση του προγράμματος και των χρημάτων του, την έχει ο Δήμος ΝΦ-ΝΧ μέσω την Κοινωφελούς επιχείρησης. Όπως έχει και την διαχείριση του νέου προσωπικού που προσέλαβε (δείτε ΕΔΩ). Πρόεδρος της Κοινοφελούς επιχείρησης είναι ο δημοτικός σύμβουλος του Άρη Βασιλόπουλου, κ. Βαγγέλης Κουμαριανός. Ο κ. Κουμαριανός μάλιστα, την προηγούμενη Παρασκευή με ένα «Απροσδιόριστο & συκοφαντικό σχόλιο» (δείτε ΕΔΩ), προσπάθησε με ιταμούς χαρακτηρισμούς και ύβρεις προς τα ΜΜΕ να «αποκρούσει προκαταβολικά» την δημοσιοποίηση αυτών που έχει υπογράψει. Όπως για παράδειγμα την απευθείας ανάθεση έργου στη σύζυγο του Δημάρχου κ. Άρη Βασιλόπουλου. Όπως και άλλες πράξεις που θα δημοσιοποιήσουμε τις επόμενες μέρες…

Πράξεις, που είναι ΝΟΜΙΜΕΣ βεβαίως. Το πόσο ΗΘΙΚΕΣ είναι θα το κρίνουν οι δημότες της Νέας Φιλαδέλφειας & Νέας Χαλκηδόνας…


Υγ.1- «Ο,τι είναι νόμιμο είναι και ηθικό«, είχε δηλώσει με περισσή αλαζονεία το 2008 ο τότε (δεξιός) υπουργός κ. Γιώργος Βουλγαράκης για την «Υπόθεση Μονής Βατοπεδίου» και την εμπλοκή (νόμιμη και με απόφαση δικαστηρίου το 2017…) της συζύγου του, με την ιδιότητα του συμβολαιογράφου, καθώς και του πατέρα της και του αδερφού της (δικηγόροι), όπου αμφότεροι εκπροσωπούσαν την Μονή Βατοπεδίου στα περισσότερα συμβόλαια ανταλλαγής οικοπέδων… (Διαβάστε ΕΔΩ & ΕΔΩ για την υπόθεση).
Υγ.2- Η «εξουσία» έχει δύο όρια: Την απληστία και την αλαζονεία. Σε αυτά δοκιμάζονται οι ασκούντες εξουσία και αυτά επικαλούνται οι πολιτικοί όταν επιδιώκουν να πάρουν την εξουσία…Διαβάστε on line την εφημερίδα Fx-news (Μάιος 2019):

Σε περίπτωση που έχετε ενεργοποιημένο το ad block και δεν εμφανίζεται κάντε ΚΛΙΚ⇒ ΕΔΩ