Νέα Φιλαδέλφεια: Καταγγελία για “επικίνδυνο” δρόμο στους Απομάχους

0

Από δημότη λάβαμε την παρακάτω καταγγελία:

Φωτογραφία αρχείου google map

Καλή σας μέρα και ευχαριστώ για την φιλοξενία. Το θέμα που θα καταγγείλω αφορά την οδό Μακεδονομάχων που βρίσκεται στους ξεχασμένους Απόμαχους η αλλιώς αν προτιμάτε στον
Αγ. Κοσμά . Επί δημαρχίας Αδαμόπουλου είχαμε απαιτήσει οι κάτοικοι να μονοδρομηθεί μετά από πάρα πολλά τροχαία που είχαν γίνει στην συμβολή της με την Σολωμού και όπως κι έγινε.
Για αρκετό καιρό ερχόταν περιπολικό της τροχαίας και έκοβε αμέτρητες κλήσεις στους οδηγούς που αγνοούσαν τα σήματα. Εδώ και αρκετό καιρό τα σήματα έχουν αφαιρεθεί-κλαπεί από την οδό Πίνδου (Φιλαδελφείας) έως την οδό Σολωμού χωρίς να υπάρχει κάποια απόφαση για κατάργηση της μονοδρόμησης. Έχω ενημέρωσει τον Δήμο με προσωπικά e-mail άλλα δεν έχω πάρει καμιά απάντηση, είτε γιατί δεν υπάρχει υπάλληλος να τα διαβάσει είτε για άλλους σκοπούς που δεν ξέρω ποιον εξυπηρετούν.

 

Προηγούμενο άρθροΜΠΕ για διευθέτηση του Ποδονίφτη
Επόμενο άρθροΕπίσκεψη Erdogan: Μία πρώτη… οδυνηρή αποτίμηση
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.