Μεγάλη νίκη για την ΑΕΚ, στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

0

 

Η ΑΕΚ είχε την υπεροχή σχεδόν σε όλη την διάρκεια του αγώνα, κατάφερε να επικρατήσει του ΠΑΟΚ, σε ένα παιχνίδι που η Ένωση ήθελε μόνο την νίκη. Καλύτερη σε όλη την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου η ΑΕΚ, καθώς κατάφερε να πάρει μια διαφορά ασφαλείας στο σκορ, παρά τις πολλές δίλεπτες που είδαν οι παίκτες της Ένωσης στο πρώτο μισάωρο. Ο προπονητής της ΑΕΚ, Νίκος Γραμματικός, κατάφερε να κρατήσει συγκεντρωμένους τους παίκτες του και το ημίχρονο έληξε με 14-10.

Handball Premier League, 26-23 (14-10 ημχ).

Στο 2ο μισό του παιχνιδιού ο ΠΑΟΚ μπήκε αποφασισμένος να μειώσει και να πάρει τα ηνία του αγώνα. Κάτι τέτοιο δεν άφησαν να συμβεί οι παίκτες της ΑΕΚ που στην περισσότερη διάρκεια είχαν διαφορά 3-4 γκολ. Καθοριστικός και ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Ραντούλοβιτς, που έκοψε τα περισσότερα σουτ των παικτών του ΠΑΟΚ.

Με κόκκινη κάρτα τιμωρήθηκε ο παίκτης της ΑΕΚ, Ηλίας Χάτσικας, για μαρκάρισμα πάνω στον Βεσελίνοβιτς, στο 26ο λεπτό, ενώ στο τελευταίο λεπτό αποβλήθηκε και ο Μαλίκ Χόγκας.

Προηγούμενο άρθροΟι “ΛΑ.Ετζήδες” του Χαλανδρίου, της Φιλαδέλφειας και το “Γαλατικό χωριό”!
Επόμενο άρθροΕνωση Κρητων ΝΦ-ΝΧ: Γιορτή ρακής και γλέντι την Παρασκευή
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.