Ενημερώσεις του Δήμου ΝΦ-ΝΧ

0

Λάβαμε τα παρακάτω Δελτία τύπου:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ ΣΤΗΝ 6η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή των συμπολιτών μας στην 6η εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου σε συνεργασία με το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματά», όπου ο Δήμος μας διατηρεί τράπεζα αίματος. Σημαντική προσφορά και συμμετοχή υπήρξε από τους Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας της Ν. Φιλαδέλφειας και τους Ναυτοπρόσκοπους της Ν. Χαλκηδόνας Σκοπός της αιμοδοσίας είναι η ενίσχυση της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες των συμπολιτών μας που θα χρειαστούν μετάγγιση αίματος.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΡΗΣΕΩΝ ΣΑΚΧΑΡΟΥ & ΧΟΛΗΣΤΕΡΟΛΗΣ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση των δωρεάν μετρήσεων σακχάρου, γλυκοζυλιωμένης και χοληστερίνης, που πραγματοποιήθηκε στην πόλη μας στις 14 Νοεμβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη. Η δράση διοργανώθηκε από το τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής & Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας του Δήμου στα πλαίσια της εφαρμογής προγραμμάτων πρόληψης και προαγωγής της υγείας. Οι εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν σε χώρο του Δήμου και εξετάστηκαν συνολικά 170 συμπολίτες μας.

Ο διαβήτης είναι μια χρόνια νόσος που χαρακτηρίζεται από ανώμαλο μεταβολισμό του σακχάρου των λιπών και των πρωτεϊνών. Ο εντοπισμός των ατόμων υψηλού κινδύνου για την ανάπτυξη διαβήτη και υπερχοληστερηναιμίας κατά την διάρκεια της προληπτικής εξέτασης και η πρώιμη ιατρική παρέμβαση είναι πολύ σημαντικά.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

To Μουσείο Μικρασιατικού Ελληνισμού «Φιλιώ Χαϊδεμένου» διεύρυνε το ωράριό του.

Δευτέρα έως Παρασκευή 9.00 – 18.00

Ξεκίνησε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Μουσείου με τίτλο «Σημείο Μηδέν» με μεγάλη συμμετοχή σχολείων. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά Ε΄, ΣΤ΄& Α΄ Γυμνασίου και πραγματοποιείται κάθε Τετάρτη κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης.

ΔΕΚΕΛΕΙΑΣ 152 & ΑΤΤΑΛΕΙΑΣ 2 – ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

ΤΗΛ : 2132049155, 156 / ppied@dimosfx.gr

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ένα μαγευτικό ταξίδι με το φωτογραφικό φακό της Δήμητρας Στασινοπούλου και με τους ήχους της λύρας του Αλέξανδρου Μιμίδη πραγματοποίησε το κοινό στον Πόντο και την Μικρά Ασία, την Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Π.Π.Ι.Ε.Δ. Την εκδήλωση στήριξε με τη συμμετοχή του ο Σύλλογος Ποντίων Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας , Δημ. Υψηλάντης.

Προηγούμενο άρθροΝΦ-ΝΧ: Δείτε τι θα πληρώσουμε στον Δήμο το 2018
Επόμενο άρθροΔήμος ΝΦ-ΝΧ: Ενημέρωση για αναστολή πληρωμών ΚΕΑ (Κοινωνικό επίδομα)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.