“Ήταν μουρλός”!

0

Στοιχεία για το προφίλ του 26χρονου Ντέβιν Πάτρικ Κέλι, ο οποίος άνοιξε πυρ σε εκκλησία στο Τέξας σκοτώνοντας 26 ανθρώπους, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, ο δράστης ήταν πρώην στρατιωτικός, ο οποίος αποτάχθηκε από την Πολεμική Αεροπορία, αφού πέρασε από στρατοδικείο το 2014.

Στοιχεία από λογαριασμό στο LinkedIn, που φέρεται να ανήκει στο 26χρονος, αναφέρουν ότι εντάχθηκε στην Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ μετά την αποφοίτησή του από το New Braunfels High School το 2009.

Το Πεντάγωνο επιβεβαίωσε ότι ήταν εργαζόταν στην αεροπορία.

Εργάστηκε στον τομέα των logistics και στις προμήθειες έως ότου τελικά εκδιώχθηκε για επίθεση κατά της συζύγου του και του παιδιού του και φυλακίστηκε για 12 μήνες σε στρατιωτική φυλακή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες είχε εργαστεί εθελοντικά και ως δάσκαλος μελέτης της Αγίας Γραφής.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ήταν παντρεμένος με την Ντανιέλ Σίλντς με την οποία είχε ένα παιδί και η πεθερά του, Μισέλ Σίλντς, φέρεται να ήταν ενορίτισσα στην Πρώτη Εκκλησία Βαπτιστών.

Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο ο 26χρονος να ανήκε σε τοπική ομάδα πολιτοφυλακής.

Τί λένε πρώην συμμαθητές του

Ως έναν τρελό, ανατριχιαστικό παρία που άρχισε πρόσφατα να κάνει κηρύγματα υπέρ της αθεΐας και να τσακώνεται στα social media περιγράφουν πρώην συμμαθητές και γνωστοί του τον μακελάρη του Τέξας, Ντέβιν Πάτρικ Κέλι.

«Είχε ένα -δυο παιδιά, έδειχνε φυσιολογικός αλλά κάπως ήσυχος και τελευταία έδειχνε να έχει πέσει σε κατάθλιψη. Ήταν ο πρώτος άθεος που γνώρισα», είπε ο Πάτρικ Μπόις, που πήγαινε στο ίδιο λύκειο με τον 26χρονο.

«Πάντα χαρακτήριζε ανόητους όσους πιστεύουν στον Θεό και προσπαθούσε να κηρύξει την αθεΐα», συμπλήρωσε μια άλλη πρώην συμμαθήτριά του, η Νίνα Ρόουζ Νάβα.

«Αναρτούσε συνέχεια τις αθεϊστικές του βλακείες, αλλά και φωτογραφίες του με το μωρό του. Τρελό», σχολίασε ο Μάικλ Γκοφ.

Άτομα που τον γνώριζαν λένε ότι ο δράστης προκαλούσε ανατριχίλα με τη συμπεριφορά του, αλλά δεν περίμεναν ποτέ να φθάσει σε τέτοιο σημείο. «Είναι τρομακτικό να σκέφτομαι ότι αυτός ο ψυχοπαθής ήταν στο σπίτι μου. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ήμασταν φίλοι κι ότι κάποια βράδια κοιμόμουν στο σπίτι του όταν ήμασταν παιδιά. Απομακρύνθηκα από κοντά στου λύκειο μετά από έναν τσακωμό στο σχολείο, όπου προσπάθησε αρκετές φορές να με γρονθοκοπήσει. Ήταν μουρλός», σχολίασε πρώην φίλος του στο Facebook.

Προηγούμενο άρθρο“Τέλος στα ταμεία των διοδίων”
Επόμενο άρθροΗ υποδοχή της Τίμιας Ζώνης της Θεοτόκου (Φωτογραφίες)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.