POLL: Είστε ικανοποιημένοι από την Δημοτική αρχή;;;

0

41 μήνες μετά τις δημοτικές εκλογές του Μαΐου του 2014 και 37 περίπου από την ανάληψη του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας από την παράταξη «Δύναμη Πολιτών» με δήμαρχο τον Αρη Βασιλόπουλο, η εφημερίδα μας στα πλαίσια των τακτικών ηλεκτρονικών ψηφοφοριών που κάνει, ξεκινά από το Σάββατο 21/10 την νέα της ψηφοφορία με το ερώτημα:

Είστε ικανοποιημένοι από την Δημοτική αρχή του Άρη Βασιλόπουλου (Δύναμη Πολιτών), μετά από 3 χρόνια στην διοίκηση του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας;;;

Διευκρινίζουμε ότι (Όροι ψηφοφορίας): Η ψηφοφορία αυτή δεν είναι επιστημονική. Τα αποτελέσματά της δεν αντιπροσωπεύουν την κοινή γνώμη ή το σύνολο των χρηστών του Internet αλλά μόνο τις γνώμες των επισκεπτών της ηλεκτρονικής εφημερίδας Fx-news.gr (filadelfia-xalkidona.gr) που επέλεξαν να ψηφίσουν. Οι χρήστες θα μπορούν να ψηφίζουν μία (1) φορά, και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν μετά τη λήξη της ψηφοφορίας στην  Fx-news. Η ψηφοφορία ξεκίνησε το Σάββατο 21/10/2017 και θα λήξει την Τρίτη 24/10/2017 στις 23.00.

POLL

 

Προηγούμενο άρθροΔήμος ΝΦ-ΝΧ: “Πονηρή” Ανοιχτή επιστολή “μετακύλισης Μουντζούρη” στον Τσίπρα!
Επόμενο άρθρο“Στον εισαγγελέα ο αρχιφύλακας ‘βαποράκι'”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.