Σύλληψη τζιχαντιστή του ISIS!

0

Ανησυχία και προβληματισμό προκαλεί η είδηση της σύλληψης ενός 30χρονου τζιχαντιστή στην Ελλάδα ο οποίος συνελήφθη την Πέμπτη στην Αλεξανδρούπολη και ενδεχομένως να οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα.

Όπως αναφέρει μάλιστα το alexpoli.gr επικαλούμενο επιβεβαιωμένες πληροφορίες, ο τζιχαντιστής πήγε στην Αλεξανδρούπολη από άλλη πόλη της Ελλάδας για να παρουσιαστεί στην εκεί υπηρεσία ασύλου καθώς ήθελε να ζητήσει άσυλο στη χώρα μας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο επικίνδυνος εξτρεμιστής βρέθηκε στη χώρα μας προερχόμενος από τη Συρία, όπου εκεί υπηρετούσε στις τάξεις του ISIS και έμενε ανά διαστήματα στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Μετά τη σύλληψη του ο ίδιος παραδέχτηκε ότι ήταν ενεργό στέλεχος του ISIS αλλά στη συνέχεια αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει και μεταφέρθηκε στο ΠΓΝΑ όπου και νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Οι αρχές προχώρησαν σε έλεγχο σε οικία που διέμενε στην Αθήνα όπου εντοπίστηκαν φρικιαστικά στοιχεία για τη δράση του στη Συρία, κάτι που προφανώς δείχνει και την επικινδυνότητα του.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, «ερευνάται η συμμετοχή, καθώς και ο βαθμός αυτής σε τρομοκρατικές πράξεις εκτός της ελληνικής επικράτειας κατά το παρελθόν».

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες τον 30χρονο κατήγγειλε η σύζυγός του για κακοποίηση του παιδιού τους, ωστόσο το γεγονός ότι ο τζιχαντιστής έκανε πολλά ταξίδια στην Ελλάδα είχε κινήσει ήδη τις υποψίες της ΕΛ.ΑΣ.

Προηγούμενο άρθροΗ Τιμία Ζώνη της Θεοτόκου από τον Άγιον Όρος στη Νέα Ιωνία
Επόμενο άρθρο“Θα πληρώνουν φόρο και τα ανήλικα παιδιά για το σπίτι των γονιών τους!”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.