Νέο κρούσμα γαμήλιου στοματικού σεξ έξω από εκκλησία !

0
535

Εξαπλώνεται η νέα “μόδα” που σόκαρε προ ολίγων ημερών τη Ρόδο. Νιόπαντροι σε ορθόδοξη εκκλησία της

Κύπρου επιδόθηκαν σε στοματικό σεξ και προκάλεσαν. Η νύφη “καυχήθηκε” πως ήταν δική της έμπνευση…

Ένα νέο περιστατικό νιόπαντρου ζευγαριού, το οποίο επιδόθηκε σε γαμήλιο στοματικό σεξ» έξω από ορθόδοξη εκκλησία, αναστάτωσε την τοπική κοινωνία στην Κύπρο.

Οι νεόνυμφοι απαθανατίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό την ώρα της πράξης και το “κατόρθωμά” τους δημοσίευσε η βρετανική εφημερίδα Sun. Στη φωτογραφία εικονίζεται ο Μαρκ Σίμονς με κατεβασμένο το παντελόνι του, να φορά μόνο το εσώρουχό του, το οποίο μάλιστα αναγράφει τη φράση “Ιδιοκτησία της κυρίας Σίμονς”. Μπροστά του, πεσμένη στα γόνατα, είναι η νύφη, Σαμάνθα, η οποία επιδίδεται στον γαμήλιο “εορτασμό” που όπως δήλωσε στη βρετανική εφημερίδα ήταν δική της ιδέα και έμπνευση.

«Ήταν δική μου ιδέα. Νόμιζα ότι ήταν μια αστεία φωτογραφία. Είναι πραγματικά μια πολύ αστεία ιδέα, δεν είναι για (να τη δείξει κανείς σε) παιδιά ή για εγγόνια, αλλά για να γελάσουμε. Δεν είναι φωτογραφία που θα βάλεις πάνω από την πολυθρόνα, είναι απλά μια “ανάλαφρη” φωτογραφία» είπε χαρακτηριστικά η νύφη.

(Με πληροφορίες από Sun)

Προηγούμενο άρθρο“Νέα Φιλαδέλφεια: Πως πετιέται 1.200.000 € δημόσιο χρήμα”
Επόμενο άρθρο“Να σε δω να εισπράττεις κλήση από Cayenne…”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.