Γήπεδο ΑΕΚ: Δικαστική απόφαση εναντίον του παραχωρητηρίου της Ερασιτεχνικής

0

Μπορεί οι εργασίες στο οικόπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας να συνεχίζονται κανονικά για το γήπεδο της ΑΕΚ, ωστόσο προέκυψε μια αρνητική εξέλιξη.

Η προσφυγή που είχε γίνει εναντίον της Γενικής Συνέλευσης της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ που είχε αποφασίσει το παραχωρητήριο του οικοπέδου, κερδήθηκε σε πρώτο βαθμό. Και αυτό διότι κρίθηκε ανυπόστατη.

Στην Ένωση πάντως δεν ανησυχούν, παρά την αρνητική απόφαση. Καταρχάς μέχρι να  τελεσιδικήσει δεν παράγει έννομα αποτελέσματα... Κάτι που σημαίνει πως δεν υπάρχει ζήτημα να σταματήσουν τα έργα, ούτε φυσικά να ακυρωθεί η οικοδομική άδεια. Και κατά δεύτερον, διότι υπάρχει πλέον χρόνος να “θεραπευτεί” το πρόβλημα με τη γενική συνέλευση.

Ενδεχομένως με επανάληψη της Γ.Σ. Εκείνο που λένε στην ΑΕΚ είναι πως “είναι ένα ακόμα πρόβλημα που βρίσκουμε μπροστά μας, αλλά η εκτίμηση από την πρώτη μελέτη της απόφασης, είναι πως δεν πρόκειται να μας δημιουργήσει πρόβλημα”. Για να δούμε την εξέλιξη αυτής της ιστορίας…

ΠΗΓΗsport24.gr
Προηγούμενο άρθροΡ. Αρβανίτης: “Τρέμουν μια συμμαχία των υγιών δυνάμεων”
Επόμενο άρθρο“Γερασμένη” η Ελλάδα…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.