Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021

“Η αισθητική σαβούρα που έγινε και γίνεται πλέον αόρατη”

Δέκα καθόλου τυχαίους πολίτες μικρού διατηρητέου οικισμού, ρώτησα αν πρόσεξαν το νέο κραυγαλέα κακόγουστο κι απάντησαν όλοι ΟΧΙ.

Του Σπύρου Καβακόπουλου

Σε παρτέρι της κεντρικής πλατείας, τοποθετήθηκε πράσινη μοκέτα ως δήθεν πράσινο, μιας και ο δήμος αδυνατεί να ποτίζει. Και δεν είναι μόνο το καρακιτσαριό της μοκέτας, είναι τα φουσκώματα της, το δήθεν περιτύλιγμα γύρω από το εναπομείναν φυτό, το κοντό τελείωμα……

Η ανεκτικότητα σε εικόνες ασχήμιας και χυδαίας συμπεριφοράς έχουν τυφλώσει και μόνον κατ’ εντολή του κόμματος ανοίγουνε τα μάτια και ασκόπως φωνασκούν.
Δείτε στις φωτογραφίες μία από τις χιλιάδες νοσηρές μας καταστάσεις, μέρος της Ελληνικής μας μοίρας. Γελάστε κι αν μπορείτε θυμώστε και σταματήστε το μήνυμα του κιτς.

Μικρή ελπίδα τα παιδιά της πλατείας, που καθώς δεν λογαριάζουν τίποτα, σ’ ένα μήνα παίζοντας θα ‘χουν ξηλώσει και κουρελιάσει το εικονικό μας πράσινο.

Α, μη ξεχάσω και το χριστουγεννιάτικο αστεράκι ξεχαρβαλωμένο συνεχίζει να λάμπει κάθε βράδυ, στην άλλη πλατεία, θυμίζοντας – αν θυμίζει την αισθητική μας αντίληψη…


– Ακολουθήστε την Εφημερίδα Fx-news στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
– Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα στο Fx-news.gr & filadelfia-xalkidona.gr

MyCity.Gr

Διαδημοτικά ΝΕΑ και όχι μόνο!