Φωτιές στο Μαρούσι – Εμπρησμοί λέει ο Δήμαρχος

0

Για σχέδιο εμπρηστών που έχουν “βάλει στο μάτι”, όπως λέει, την πόλη κάνει λόγο, με ανακοίνωσή του, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης. Σύμφωνα με την ανακοίνωση μόνο την Τρίτη η Πυροσβεστική, η Πολιτική Προστασία του Δήμου και εθελοντές κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν πέντε πυρκαγιές.

“Είναι ξεκάθαρο ότι κάποιοι έχουνε βάλει στο μάτι την πόλη μας. Οι 5 πυρκαγιές που ξέσπασαν από χθες το βράδυ δεν είναι τυχαίο γεγονός” σχολίασε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και πρόσθεσε πως πρόκειται για “συγκεκριμένο σχέδιο εμπρηστών που έχουν στόχο να πλήξουν το Μαρούσι”. Όπως είπε ο κ. Πατούλης, ο υπεύθυνος, θα ανευρεθεί γρήγορα.

Προηγούμενο άρθρο“Κλήρωση και στις πανελλήνιες” #klirosi
Επόμενο άρθροΚατέρρευσε στέγαστρο στο λιμάνι Πάτρας – πληροφορίες για θύματα
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.