Ξελέει… τώρα ο Υπ. Παιδείας για την κατάργηση των πανελλαδικών!

0


Σε νέα «κωλοτούμπα» με τις Πανελλαδικές προχώρησε την Πέμπτη ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Γαβρόλου.

Μετά τη συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Οικονομική Πολιτικής ανακοίνωσε αυτή τη φορά ότι το σύστημα πρέπει να αλλάξει αλλά όχι να καταργηθούν οι εξετάσεις: «Πρέπει να αλλάξει το σημερινό σύστημα των πανελλαδικών εξετάσεων όχι όμως και να καταργηθούν οι εξετάσεις για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Πρέπει να υπάρξει ένα εξεταστικό σύστημα, αξιόπιστο και παιδαγωγικού χαρακτήρα».

Σύμφωνα με τον ίδιο «αυτή τη στιγμή με το υπάρχον σύστημα μόλις το 20% των μαθητών καταφέρνουν να περνούν στις 5 πρώτες σχολές της προτίμησης του, ενώ το 18% περνά με βαθμολογία κάτω από τη βάση».

Ο κ. Γαβρόγλου ευχήθηκε τέλος καλή επιτυχία στα παιδιά που πέρασαν στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα «και να θυμούνται όσα έμαθαν στο σχολείο».

ΠΗΓΗhttp://www.eleftherostypos.gr/
Προηγούμενο άρθροΠανελλήνιο Ψήφισμα: “Όχι άλλοι θάνατοι στο δρόμο”
Επόμενο άρθροΆγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, ο πατροΚοσμάς
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.