Νεκρή εργαζόμενη της Καθαριότητας του Δ. Πύργου – Την πάτησε απορριμματοφόρο

0

Υπέκυψε στα τραύματά της, 37χρονη εργαζόμενη – συνοδός απορριμματοφόρου – στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Πύργου, όταν το πρωί της Τετάρτης, στη Συκιά Κατακόλου, κατά τη διάρκεια της αποκομιδής, ενώ βρισκόταν στο πίσω μέρος του απορριμματοφόρου, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έπεσε από αυτό και βρέθηκε κάτω από τις ρόδες του…

Η γυναίκα τραυματίστηκε στο πρόσωπο και στα πόδια, διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο του Πύργου, αφού πρώτα κλήθηκε η Πυροσβεστική, προκειμένου να την απεγκλωβίσει, αλλά οι γιατροί δεν κατάφεραν να την “κρατήσουν στη ζωή”, αφού τα τραύματα που “έφερε” ήταν πολύ βαριά…

Πρόεδρος ΚΕΔΕ: “Ενίσχυση των μέτρων ασφαλείας των εργαζομένων”

Με αφορμή το θάνατο της εργαζόμενης στον τομέα καθαριότητας στο Δήμο Πύργου, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης έκανε την εξής δήλωση:«Εκ μέρους της ΚΕΔΕ θα ήθελα να εκφράσω τη βαθύτατη οδύνη μου για το θάνατο της άτυχης νεαρής γυναίκας η οποία έχασε τη ζωή της εν ώρα υπηρεσίας σήμερα το πρωί, σ’ ένα τραγικό δυστύχημα.

Παράλληλα εκφράζω τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια της και στο Δήμο Πύργου.

Όλοι οι εργαζόμενοι στην Αυτοδιοίκηση και ειδικά όσοι απασχολούνται στον τομέα της καθαριότητας, αξίζουν τον απεριόριστο σεβασμό μας για την ευσυνειδησία με την οποία επιτελούν τα καθήκοντα τους, υπό ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες.

Σε αυτό πλαίσιο είναι επιτακτική ανάγκη να ενισχυθούν, με τη συμβολή και της πολιτείας, οι όροι ασφάλειας των εργαζομένων στον τομέα καθαριότητας αλλά και σε όλες τις δημοτικές υπηρεσίες, προκειμένου να προληφθούν ανάλογα δυστυχήματα στο μέλλον».

 

ΠΗΓΗepoli.gr
Προηγούμενο άρθροΣτο φουλ οι μηχανές για τα τμήματα του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας
Επόμενο άρθροΠετρούπολη: Χτύπησε την κόρη του και έβαλε φωτιά στο σπίτι
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.