“ΣΚΑΝΔΑΛΟ ή ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ;: Κύριε Δήμαρχε, ποιοι σας ζήτησαν ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ;;;”

0

Ο κύριος Άρης Βασιλόπουλος, προχώρησε σε άλλη μια δημόσια “καταγγελία” ποινικά κολάσιμων πράξεων, χωρίς όμως να αναφέρει τα ονόματα αυτών που “κατηγορεί” και να δώσει στοιχεία στην δημοσιότητα και στον Εισαγγελέα, παρά και τις επίμονες προτροπές της εφημερίδας μας. Θα πρέπει ΑΜΕΣΑ να δώσει ονόματα στην δημοσιότητα και στον Εισαγγελέα για να μάθει ο λαός της πόλης μας την αλήθεια. Εαν ΔΕΝ το πράξει, τότε θα πρόκειται για κοινές συκοφαντίες, για πολιτικές χυδαιότητες, που στόχο έχουν να δηλητηριάσουν την πολιτική ζωή της πόλης μας, για να συσπειρώσει ο κ. Βασιλόπουλος την παράταξή του…


Ο κύριος Άρης Βασιλόπουλος, προχώρησε σε άλλη μια δημόσια “καταγγελία” ποινικά κολάσιμων πράξεων,  χωρίς όμως να αναφέρει τα ονόματα αυτών που “κατηγορεί” και να δώσει στοιχεία στην δημοσιότητα και στον Εισαγγελέα, παρά και τις επίμονες προτροπές της εφημερίδας μας.  Παραθέτουμε αρχικά την τελευταία δημόσια ανάρτηση του δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας στο Facebook:

Φίλτατοι λιβελογράφοι της πόλης πάρτε το απόφαση άπαξ και διαπαντός: ακόμα και αν γράψετε ότι είμαι έτοιμος να γκρεμίσω την Ακρόπολη και να γεμίσω την πόλη με κροκόδειλους, μαύρο χρήμα κάτω από το τραπέζι δεν θα πάρετε. Ήρθαμε εδώ με μοναδικό σκοπό να υπηρετήσουμε το λαό αυτής της πόλης, γι’ αυτό και δεν χρωστάμε χάρη σε κανέναν σας.”

Μετά την δημόσια ανάρτηση του κ. Δημάρχου, που έγινε στις 30 Ιουνίου, η εφημερίδα μας την ίδια ημέρα δημοσίευσε στην ηλεκτρονική της έκδοση (Fx-news.gr), την παρακάτω ανοιχτή επιστολή, με την οποία καλεί τον δήμαρχο να απαντήσει ΑΜΕΣΑ σε ποιους αναφέρεται:

Κύριε  Δήμαρχε,

   Είστε ο πρώτος δημότης της Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας. Ο Δήμαρχος της πόλης μας. Αυτός που όταν λέει κάτι δημόσια -πόσω μάλλον όταν μιλάτε για «μαύρο χρήμα», για ποινικό αδίκημα- θα πρέπει στα λεγόμενά σας να αναφέρετε τα ονόματα αυτών που σας «ζήτησαν» παράνομο χρηματισμό. Είστε υποχρεωμένος από το νόμο. Διότι, η δημόσια αναφορά σας στο γενικό, αόριστο, ανώνυμο, «φίλτατοι λιβελογράφοι», αφήνει ξεκάθαρα το υπονοούμενο ότι οι τοπικοί δημοσιογράφοι της πόλης «εμπλέκονται» σε αυτό. Η εφημερίδα μας, από την οποία ζούμε την οικογένειά μας, αποκλειστικά και μόνον από τις διαφημιστικές καταχωρήσεις τοπικών επιχειρήσεων, κάτι που ΔΕΝ αμφισβητείται από ΚΑΝΕΝΑΝ, δυσφημείται από τον υπαινιγμό σας, διότι ΔΕΝ ονοματίζετε ποιοι σας «ζήτησαν μαύρο χρήμα» και εσείς αρνηθήκατε («μαύρο χρήμα κάτω από το τραπέζι δεν θα πάρετε»).

   Σας παρακαλούμε, να ονομάσετε άμεσα τους «λιβελο-γράφους» που σας ζήτησαν «μαύρο χρήμα κάτω από το τραπέζι», έτσι ώστε να μην δηλητηριάζεται (έμμεσα, συνειρμικά) η φήμη μας και κατ’επέκταση μειώνονται ή μηδενίζονται τα λιγοστά έσοδα που έχουμε από το επάγγελμά μας στην μεγάλη αυτή οικονομική κρίση που ζούμε. Περιμένουμε την απάντησή σας με τα ονόματα των «λιβελογράφων» που σας ζήτησαν «μαύρο χρήμα» το συντομότερο. Θεωρούμε ότι είναι χρέος σας και για λόγους δημοσίου συμφέροντος, το οποίο και υπηρετείτε ως Δήμαρχος, να αποκαλύψετε και να δημοσιεύσουμε άμεσα -αν ισχύει- το συγκεκριμένο «σκάνδαλο» -σύμφωνα με εσάς- και να αποκατασταθεί η όποια τυχόν βλάβη μπορεί η εφημερίδα μας να υποστεί από την γενική και αόριστη αναφορά σας («Φίλτατοι λιβελογράφοι της πόλης»).

Βασίλης Βέττος

εκδότης Fx-news

Μέχρι σήμερα, απάντηση ΔΕΝ έχουμε λάβει και ούτε πιθανολογούμε ότι θα πάρουμε…

Ολοι καταλαβαίνουμε πλέον ότι οι “καταγγελίες χωρίς στοιχεία και ονόματα” είναι στα πλαίσια των γνωστών “πολιτικών” τακτικών, του: “Πες, πες, κάτι θα μείνει” & “Διαίρει και Βασίλευε”!  Η “αλλεργία” που έχει ο κ. Βασιλόπουλος στα τοπικά ΜΜΕ που ΔΕΝ ελέγχει, είναι εμφανής (τόσο από τον ίδιο, όσο και από μέλη της διοίκησής του) και με κάθε ευκαιρία την διατρανώνει με δημόσιες τοποθετήσεις του (Facebook, δημοτικά συμβούλια κλπ): Με “πεζοδρομιακούς” δημόσιους χαρακτηρισμούς όπως, “Αργυρώνητοι, εξωνημένοι, ξεφτιλισμένοι, υποταγμένοι στα αφεντικά, δημοσιογράφοι-υπάλληλοι, μιζαδόροι, κομπιναδόροι, έμμισθοι κονδυλοφόροι, απατεώνες, διαπλεκόμενοι κ.ο.κ.”, από τον νεότερο Δήμαρχο της ιστορίας της Ν. Φιλαδέλφειας & Ν. Χαλκηδόνας!

Και επειδή όσα τοπικά “ΜΜΕ “τολμούν” και κάνουν έλεγχο και κριτική όπως επιτάσσει το πολίτευμά μας, η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, τα οποία είναι “κατάπτυστα” σύμφωνα με τον Δήμαρχο, οπότε δημιούργησε (συνεργάτες του) “δικά” του ΜΜΕ, με δύο νέες ενημερωτικές ιστοσελίδες  και μηνιαία τοπική εφημερίδα με ιδιοκτήτη νεοσύστατη Μ.Κ.Ο. και υπεύθυνο σύνταξης τον… εκλεγμένο με την παράταξή του & Πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου Νέας Χαλκηδόνας!!! Επίσης, η δημοτική αρχή θα εκδώσει (απόφαση δημοτικού συμβούλιου 5/7/2017) περιοδικό έντυπο για “πληροφόρηση και ευαισθητοποίηση των δημοτών”! Με χρήματα των δημοτών βεβαίως!!!

Παρ’όλα αυτά, ο κ. Βασιλόπουλος για άλλη μια φορά προχώρησε σε δημόσιες “καταγ-γελίες” ποινικά κολάσιμων πράξεων, για “Σκάνδαλο” δηλαδή, χωρίς όμως να αναφέρει τα ονόματα αυτών που “κατηγορεί”, όπως και αναφέρουμε στην αρχή του άρθρου. Θα πρέπει  ΑΜΕΣΑ να δώσει στην  δημοσιότητα και στον Εισαγγελέα, ΟΝΟΜΑΤΑ & ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ! Διαφορετικά οι “καταγγελίες” του, θα είναι -για μια ακόμη φορά- ΣΥΚΟΦΑΝΤΙKΕΣ και ο κύριος Δήμαρχος, κοινός ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ που εξακολουθεί με “πολιτική χυδαιότητα” και “άκρατο λαϊκισμό” να συσπειρώσει την παράταξή του και να επιβιώσει πολιτικά..

Αναμένουμε τυχόν απαντήσεις. Θα επανέλθουμε…

Δημοσιεύθηκε στην έντυπη έκδοση της Fx-news Ιουλίου

 

Προηγούμενο άρθρο“Απεργία-αποχή κατά της αξιολόγησης των Δημοσίων Υπαλλήλων”…
Επόμενο άρθροΤΕΕ: “Στον δρόμο”… το 81,5% των μηχανικών!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.