Νέα Φιλαδέλφεια: Η οδός Ζαΐμη “πέφτει”, στους Απομάχους! (Βίντεο)

0

″Εάν ο Δήμος μας έδειχνε το ίδιο πάθος και ενέργεια που οι εκλεγμένοι του δείχνουν για  εκδηλώσεις περί… “Δημοκρατίας, Ειρήνης, Γηπέδου κλπ”, τότε θα ήταν σίγουρο ότι -τουλάχιστον- θα είχαν πάρει τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για τον “περιβόητο” πλέον δρόμο της οδού Ζαΐμη στους Απομάχους Νέας Φιλαδέλφειας! Αν και μετά από σχεδόν δύο χρόνια που υπάρχει το πρόβλημα, θα έπρεπε να το είχαν ήδη λύσει!″Η εφημερίδα μας από τον Οκτώβριο του 2015 έχει αναδείξει με συνεχόμενα ρεπορτάζ το άκρως επικίνδυνο για την δημόσια ασφάλεια “ετοιμόρροπο” οδόστρωμα της οδού Ζαΐμη.

Εντυπη FX-news- ΜΑΪΟΣ 2017

Πλέον, το “ετοιμόρροπο”, αρχίζει και πέφτει, όπως φαίνεται και στο Βίντεο-ρεπορτάζ, μετά και την μικρή νεροποντή της Κυριακής (04/06/2017):

Δείτε και το Βίντεο ρεπορτάζ της FX στις 5/4/2017 για να δείτε την διαφορά… και πως εξελίσσεται η σίγουρη “εξαφάνιση” του οδοστρώματος!

Οι καταγγελίες που δεχόμαστε από τους κατοίκους της περιοχής είναι πλέον συνεχόμενες. Μας λένε ότι επικοινωνούν συνέχεια με τον Δήμο αλλά… “φωνή βοώντος εν τη ερήμω”! Η  οδος Ζαΐμη που διασχίζει παραπόταμο του Κηφισού και είχε υποστεί ζημιές (φάγωμα) από την μεγάλη νεροποντή στις 22 Οκτωβρίου 2015 που είχε ως αποτέλεσμα να «κουφώσει», “αντιμετωπίστηκε” τότε από τους υπευθύνους με πρόχειρη περίφραξη από «φυτεμένες» μπετόβεργες και μεταλλικό πλέγμα, έως ότου (σύντομα πιστεύαμε) να αποκατασταθεί…

Δυστυχώς, η πρόχειρη περίφραξη παραμένει και μετά την μικρή νεροποντή της Κυριακής (04/06/2017), μέρος της έμεινε στον αέρα… μια και κομμάτι του δρόμου “εξαφανίστηκε! Βεβαίως, όπως καταλαβαίνετε (δεν υπάρχει φωτεινή σήμανση στο σημείο της περίφραξης), τα διερχόμενα οχήματα κινδυνεύουν να βρεθούν… μέσα… στον παραπόταμο του Κηφισού!

Πρέπει ΑΜΕΣΑ ο δρόμος να κλείσει!


Δείτε επίσης:


 

Προηγούμενο άρθροΗ εκδήλωση της “Ενωσης Γονέων Φ.Χ.”
Επόμενο άρθροΈλληνες θεωρούν την Κωνσταντινούπολη ελληνική, αλλά δεν ξέρουν που βρίσκεται (vid)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.