Στάση δροσιάς από τον Δήμο Τρικάλων!

0

Ο Δήμος Τρικκαίων πρωτοπορεί για άλλη μια φορά παρέχοντας μια όαση δροσιάς στους πολίτες εν μέσω καύσωνα.

“Στάση δροσιάς” έξω από το δημαρχείο των Τρικάλων εγκατέστησε ο Δήμος Τρικκαίων προσφέροντας δροσερές ανάσες εν μέσω καύσωνα.

Πρώτο για το πρώτο Cool Point, που κάνει την εμφάνισή του στη χώρα. Πρόκειται για μια κατασκευή, η οποία με το πάτημα ενός κουμπιού πετά δροσοσταλίδες και αμέσως αλλάζει τη θερμοκρασία στο συγκεκριμένο σημείο. Ολα γίνονται με το απλό πάτημα ενός κουμπιού στη βάση της «στάσης», στην οποία τοποθετήθηκε το συγκεκριμένο σύστημα.
Αμέσως οι επισκέπτες και οι τρικαλινοί επωφελήθηκαν της κατασκευής και άρχισαν να τη χρησιμοποιούν, ειδικά τώρα, με τις θερμοκρασίες να «καίνε» στον κάμπο. Οι συγκεκριμένες «Στάσεις Δροσιάς» θα τοποθετηθούν και σε άλλα, κεντρικά σημεία της πόλης το αμέσως επόμενο διάστημα, αναφέρει ο Δήμος.

Προηγούμενο άρθροΠΟΕ-ΟΤΑ: Τέλος στις καταλήψεις, ξεκινά η αποκομιδή των σκουπιδιών
Επόμενο άρθροΕνημερώσεις του Δήμου Φ.Χ.
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.