«Θέλω να σκοτώσω Μουσουλμάνους» (Βίντεο)

0

Σοκ επικρατεί για άλλο ένα πρωί στο Λονδίνο καθώς μέσα σε μόλις εννέα ημέρες σημειώθηκε άλλη μια τρομοκρατική επίθεση – μετά από το χτύπημα στη Γέφυρα του Λονδίνου και την αγορά του Μπόροου – μόνο που αυτή τη φορά στόχος ήταν Μουσουλμάνοι που βρίσκονταν έξω από κοινωνικό κέντρο κοντά στο τζαμί του Φίνσμπερι.

«Η αστυνομία αντιμετωπίζει πλέον το περιστατικό ως τρομοκρατία» ανακοίνωσε λίγο πριν τις 10 το πρωί (ώρα Ελλάδας) η υπουργός Εσωτερικών, Άμπερ Ρουντ, στις πρώτες της δηλώσεις για την επίθεση που άφησε πίσω της τουλάχιστον έναν νεκρό και δέκα τραυματίες, οχτώ εκ των οποίων νοσηλεύονται σε νοσοκομείο με δύο σε σοβαρή κατάσταση.

Τα κίνητρα του ηλικίας 48 ετών δράστη που ακινητοποιήθηκε από αυτόπτες μάρτυρες μέχρις ότου να συλληφθεί από την αστυνομία παραμένουν άγνωστα αν και αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι όταν ο λευκός άνδρας εξουδετερώθηκε φώναξε «θέλω να σκοτώσω Μουσουλμάνους».

Από την οργή του πλήθους προστάτευσε τον 48χρονο ένας Ιμάμης ο οποίος έγινε «ασπίδα» προκειμένου οι εξοργισμένοι Μουσουλμάνοι που βρίσκονταν στο σημείο να μην τον λιντσάρουν.

ΠΗΓΗprotothema.gr
Προηγούμενο άρθρο“Αποθήκευαν” και στη Νέα Φιλαδέλφεια μεγάλες ποσότητες σκληρών ναρκωτικών
Επόμενο άρθροΚατάληψη στο γκαράζ του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.