Μακελειό στο Μάντσεστερ σε συναυλία-Φόβοι για τρομοκρατικό χτύπημα

0

Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα, υπάρχουν πολλά θύματα και εκατοντάδες τραυματίες σε εκρήξεις που έγιναν στην συναυλία της ποπ τραγουδιστριας Ariana Grande..

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η αστυνομική διεύθυνση του Μάντσεστερ, υπάρχουν επιβεβαιωμένα θύματα, αλλά και τραυματίες. Στην περιοχή έχουν ήδη σπεύσει ασθενοφόρα, ενώ βρίσκονται σε ετοιμότητα τα νοσοκομεία της περιοχής.

Η αστυνομία ζητά από τους πολίτες να αποφύγουν να πλησιάσουν την περιοχή, καθώς θα δυσκολέψουν το έργο των Αρχών που βρίσκονται εκεί.

Up. Τουλάχιστον 22 νεκροί και 59 τραυματίες, πολλοί ανήλικοι, ο πρώτος απολογισμός. Οι φόβοι για τρομοκρατική επίθεση επιβεβαιώθηκαν. Βομβιστής αυτοκτονίας στο φουαγιέ της αρένας κατά την αποχώρηση των θεατών.

Προηγούμενο άρθρο“Νέα συναυλία”:  Στα 11.750€ το σύνολο! #propliromena
Επόμενο άρθροΜάντσεστερ: Αναζητούν τα παιδιά τους μέσω social media…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.