Βίντεο: Μπράβοι του Ερντογάν “σάπισαν” Κούρδους στην Ουάσιγκτον!

0

 

Άγρια επίθεση κατά κούρδων διαδηλωτών, έξω από την κατοικία του Τούρκου πρεσβευτή στην Ουάσιγκτον, εξαπέλυσαν οι άνδρες της ασφάλειας του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Εκείνη την ώρα, ο τούρκος πρόεδρος βρισκόταν μέσα στην οικία.

Εννέα άνθρωποι τραυματίστηκαν-εκ των οποίων οι δύο σοβαρά- και άλλοι δύο συνελήφθησαν.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το περιστατικό συνέβη όταν οι σωματοφύλακες του τούρκου προέδρου -που φορούσαν μαύρα κοστούμια και γραβάτες και μαύρα γυαλιά- επιτέθηκαν σε διαδηλωτές, που κρατούσαν τη σημαία των Κουρδικών πολιτοφυλακών της Συρίας και φώναζαν συνθήματα εναντίον του Ερντογάν.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, Ντάστιν Στέρνμπεκ, είπε ότι το επεισόδιο ξέσπασε μεταξύ δύο αντιπάλων ομάδων, χωρίς να δώσει λεπτομέρειες. Είπε ότι συνελήφθησαν δύο άτομα, στο ένα εκ των οποίων απαγγέλθηκαν κατηγορίες για επίθεση σε αστυνομικό όργανο.

Προηγούμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: Σοβαρότατη καταγγελία για ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ διαταραγμένο άτομο
Επόμενο άρθροΠΠΙΕΔ: Εορτασμός Διεθνούς ημέρας Μουσείων
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.