Οι “Ανώνυμοι Πινόκιο” λασπολογούν με “Γκαιμπελισμούς”…

0

ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ στα τελευταία άρθρα “Blog-Φαντάσματος“, τα οποία κοινοποιούν με μανία στο facebook ο Δήμαρχος & μέλη της δημοτικής αρχής- τους ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ διαχειριστές του, -κρυμμένους πίσω από την «ασφάλεια» που τους παρέχει ο μεγαλύτερος καπιταλιστικός κολοσσός του κόσμου, η GOOGLE- να συνεχίζουν «πιστολιές» προς την  Fx!!! Και μάλιστα με ασύστολα ψέμματα, παραφράσεις, επιλογή προτάσεων κλπ. . . ΜΟΝΤΑΖΙΕΡΑ δεν το έλεγαν αυτό πριν πάρουν εξουσία;;;

Τελευταίο ραδιούργημά τους;;; Η γκαιμπελίστικη ανάλυση άρθρου της Fx σχετικά με την παραχώρηση (με απόφαση που θα πάρει το δημοτικό συμβουλίο) 1 στρέμματος δημοτικής έκτασης στην οδό Ιωνίας η οποία επί χρόνια ήταν παιδική χαρά, σε μια άγνωστη “ομάδα” με τίτλο «Το περιβόλι του Ποδονίφτη», για να την μετατρέψουν σε αστικό λαχανόκηποΔείτε το άρθρο: Νέα Φιλαδέλφεια: Η παιδική χαρά που θα παραχωρηθεί σε «ομάδα» για να γίνει λαχανόκηπος

Το βασικό ερώτημα που έθεσε η Fx είναι: Τι είδους ομάδα είναι; Είναι σύλλογος; ΜΚΟ; Εχει κάποια νομική υπόσταση, για να της παραχωρηθεί η έκταση; Διότι στην αναζήτηση που κάναμε με το όνομα της “ομάδας“, τα μόνα αποτελέσματα που βρήκαμε ήταν μια εκδήλωση στο Facebook για «συζήτηση-ενημέρωση για την δημιουργία αστικού λαχανόκηπου στην περιοχή μας«, στις 17 Φεβρουαρίου 2017 στο Πνευματικό κέντρο Νέας Φιλαδέλφειας…

Επίσης στο άρθρο μας γράψαμε ότι: Το συγκεκριμένο δημοτικό οικόπεδο ήταν παρκάκι με παιδικά όργανα αναψυχής (παιδική χαρά), που όμως από το 2010 και μετά είχε παραμεληθεί από τον Δήμο. Μετά και την υποχρεωτική πιστοποίηση ασφαλείας (iso) που θα πρέπει να έχουν για να λειτουργούν οι συγκεκριμένοι χώροι, η σημερινή δημοτική αρχή, καλώς «ξήλωσε» τα παλαιά όργανα που υπήρχαν στο χώρο. Και ενώ όλοι (ειδικότερα οι κάτοικοι της περιοχής) περίμεναν την αναβάθμιση του πάρκου και την δημιουργία σύγχρονης παιδικής χαράς, με έκπληξη είδαμε ότι η δημοτική αρχή είχε άλλα σχέδια… Την παραχώρηση του χώρου σε μια «ομάδα» (φιλική της;;;) για την δημιουργία λαχανόκηπου!

Η Γκαιμπελίστικη “ανάλυση” του “Blog-Φαντάσματος“, δημοσιεύσεις του οποίου κοινοποιούν μετά μανίας ο Δήμαρχος και μέλη της δημοτικής αρχής:

Αναπαραγωγή κομμένης εικόνας από άρθρο της Fx-news, χωρίς ΚΑΜΙΑ αναφορά στο όνομά της…

Την παραχώρηση του χώρου σε μια «ομάδα» (φιλική της;;;) για την δημιουργία λαχανόκηπου, που έγραψε η FX, οι ανώνυμοι συκοφάντες, γκαιμπελιστές και πινόκιο του “Blog-Φαντάσματος” που τις δημοσιεύσεις του κοινοποιούν μετά μανίας ο Δήμαρχος και μέλη της δημοτικής αρχής, ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ότι ο συντάκτης της FX “βλέπει φίλους της δημοτικής αρχής πίσω από το “ύποπτο” εγχείρημα (που πιθανον θα αποφέρει κέρδη από τα μαρούλια και τα καρότα)

Μάλιστα. Το “(φιλική της;;;)” που έγραψε η FX (φιλικά άτομα της δημοτικής αρχής με ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ σύμφωνα με το ρεπορτάζ της FX υπάρχουν στην ομάδα και τα οποία προφανώς έχουν χόμπι τους την κηπουρική), το “Blog-Φάντασμα” το πήγε… παρακάτω… όπως θα έκανε και ο Γκάιμπελς για να λασπολογήσει και να δημιουργήσει εντυπώσεις και φυσικά ΕΧΘΡΟΥΣ! Προσφιλή τους τακτική βέβαια… να εμφανίζονται ως “ΘΥΜΑΤΑ” και με “όπλο” την διατριβή τους σε τακτικές Γκαίμπελς & Μακιαβέλι, προσθέτουν στο “ΦΙΛΙΚΗτης Fx το: “βλέπει φίλους της δημοτικής αρχής πίσω από το “ύποπτο” εγχείρημα (που πιθανον θα αποφέρει κέρδη από τα μαρούλια και τα καρότα)”

Αχ βρε κακομοίρη Πινόκιο, εσύ τουλάχιστον έβαλες μυαλό στο τέλος…

Προηγούμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: Η παιδική χαρά που θα παραχωρηθεί σε “ομάδα” για να γίνει λαχανόκηπος
Επόμενο άρθροΜουζάλας: “Στη Νέα Φιλαδέλφεια ετοιμάζεται πρόγραμμα φιλοξενίας προσφύγων”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.