Ρ. Αρβανίτης: “Πολιτικές καριέρες στην πλάτη της πόλης”

3

Για μένα είναι πλέον εμφανές ότι ορισμένα στελέχη της σημερινής δημοτικής αρχής με τις πρακτικές και τα λεγόμενά τους, προσπαθούν να οικοδομήσουν ένα προφίλ «επαναστατικότητας». Ένα προφίλ ή «ψευτο-προφίλ» το οποίο ίσως θεωρούν ότι θα τους κρατήσει στον αφρό της εξουσίας και το 2019…, μιας και αυτό είναι δύσκολο να επιτευχθεί μέσω του «χειροπιαστού» έργου τους.

Γράφει ο Ρένος Αρβανίτης

Με ξεπερνάει για παράδειγμα το γεγονός ότι ενώ ορισμένοι από αυτούς έχουν «ψέξει»… επανειλημμένως τον τοπικό τύπο, χωρίς να κάνουν τον απαραίτητο ονομαστικό διαχωρισμό, όπως οφείλουν, έχουν την «ανερυθρίαστη απαίτηση» από την άλλη πλευρά να δημοσιεύονται και να φιλοξενούνται από τα ίδια μέσα…, οι απόψεις τους και οι δραστηριότητές τους. Φυσικά οι περισσότερες από τις τοπικές ενημερωτικές ιστοσελίδες και ιστολόγια, κρατούν σε υψηλά επίπεδα την τοπική ενημέρωση, δημοσιεύοντας τα πάντα. Απ’ όπου και αν προέρχονται. Και πολύ καλά κάνουν…

Χωρίς να λησμονούμε ότι μιλάμε για μία δημοτική αρχή που κατά την άποψή μου της ασκείται τόσο από τον τοπικό τύπο, όσο και από τις παρατάξεις της μειοψηφίας, μία σε γενικές γραμμές light αντιπολίτευση…

Η ίδια πρακτική και με το γήπεδο της ΑΕΚ. Για το οποίο δεν θα υπεισέλθω σε λεπτομέρειες αφού έχω εκφράσει την ΚΑΘΑΡΑ θετική άποψή μου από το 2013 αποφεύγοντας τον εύκολο δρόμο του πολιτικάντικου «ποντιοπιλατισμού» που ευδοκιμεί εσχάτως… και στην πόλη μας.

Σε γήπεδο «Μελισσανίδη» και σε «επιχειρηματικά συμφέροντα» αναφέρονται εντέχνως ορισμένοι έχοντας κατά νου το προφίλ που προαναφέραμε. Για ένα έργο που για να μην ξεχνιόμαστε… κρίθηκε με τον πλέον επίσημο τρόπο από το ΣτΕ, στο οποίο κάποιοι… επέλεξαν να προσφύγουν, την ώρα που θα μπορούσαν να συζητούν με συνεργατική διάθεση για πολλαπλά ανταποδοτικά έργα προς όφελος της πόλης μας.

Είπαμε όμως ο καταγγελτικός λόγος και οι «κραυγές» είναι εύκολα. Σε όλα τα επίπεδα. Το δύσκολο είναι ο σχεδιασμός και το έργο, χρησιμοποιώντας όλα τα διαθέσιμα σύγχρονα χρηματοδοτικά και επενδυτικά εργαλεία.

 Γι’ αυτά απαιτείται γνώση,

 ΟΡΑΜΑ και αγάπη για την πόλη που μένεις και αγαπάς…

ΠΗΓΗΔημοσιεύθηκε στην έντυπη εφημερίδα Fx-news - ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2017
Προηγούμενο άρθροSurvivor με ξερό ψωμί στο πόπολο και παντεσπάνι στους “αριστερούς” προύχοντες!
Επόμενο άρθρο“Λαβράκι” με ποτά-“μπόμπες”… έτοιμες για κατανάλωση!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πολιτικός διάλογος γίνεται σε αυτή την πόλη ή ο καθένας απλά ανακοινώνει μια τελική θέση, συνήθως άκυρη, ασκώντας πολεμική σε πρόσωπα χωρίς ποτέ να επιχειρηματολογει για το αυτό;

  2. Τόσο αυτά που λέμε, όσο και αυτά που γράφουμε κ. Χεϊζάνογλου, κρίνονται, από άλλους θετικά και από άλλους αρνητικά. Σίγουρα πάντως σε ένα άρθρο εφημερίδας με συγκεκριμένο χώρο δεν μπορείς να αποτυπώσεις όλα αυτά που θες.Περισσότερα…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.