Παιδιά της Παιγνιοθήκης ΝΦ-ΝΧ. στην αφή της φλόγας για τους Special Olympics!

0

Στις 2 Μαρτίου 2017 πραγματοποιήθηκε στο Περιστύλιο του Ζαππείου, η τελετή της αφής της φλόγας για τους χειμερινούς αγώνες των SPECIAL OLYMPICS ΑΥΣΤΡΙΑ 2017, που θα διενεργηθούν στην Αυστρία από την 14η έως και την 25 Μαρτίου. Στην τελετή αυτή παρέστη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας  και επίσημοι και από τον Πολιτικό και Καλλιτεχνικό χώρο καθώς και ο Πρέσβης της Αυστρίας.

Την φλόγα άναψε η Πρωθιέρεια και μέλος της Παιγνιοθήκης μας ΗΛΙΑΝΑ ΣΥΜΕΩΝΙΔΟΥ, η οποία και την παρέδωσε στον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής, προκειμένου να ξεκινήσει μία λαμπαδηδρομία  από το Ζάππειο έως και την κατοικία του Πρέσβη της Αυστρίας. Στην λαμπαδηδρομία συμμετείχε και ο Θανάσης ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ μέλος και αυτός της Παιγνιοθήκης του Δήμου μας από πολλά χρόνια. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στους αγώνες  των παιδιών αυτών και περιμένουμε με αγωνία την εξέλιξη των αγώνων.

Την είδηση και τις φωτογραφίες μας τις έστειλε η Δημοτική σύμβουλος του Δ.Φ.Χ., κυρία Αντωνία Αναγνώστου.

Προηγούμενο άρθροΤαινία: Δείτε τον Τελευταίο Κυνηγό (Le dernier trappeur)
Επόμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: Γερανός σκόρπισε τον τρόμο στη Δεκελείας!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.