Ενημερώσεις του Δήμου Φ.Χ.

0

Από τον Δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας λάβαμε τις παρακάτω ενημερώσεις:


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δημοσιεύτηκε από τις Κτιριακές Υποδομές Α.Ε η διακήρυξη διαγωνισμού για το έργο κατασκευής του  3ου Γυμνασίου και 3ου Λυκείου Νέας Φιλαδέλφειας, προϋπολογισμού ύψους 9.205.645,16 € (πλέον ΦΠΑ) με χρηματοδότηση από το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αττικής της Περιφέρειας Αττικής.

Ο διαγωνισμός για την ανάδειξη του αναδόχου του έργου έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί την 11.04.2017.

Η συντονισμένη προσπάθεια της Εκπαιδευτικής Κοινότητας της πόλης μας, της Επιτροπής Αγώνα, της Δημοτικής Αρχής και της Περιφέρειας Αττικής, είχε θετικό αποτέλεσμα.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια όλοι μαζί, μέχρι να ολοκληρωθεί η κατασκευή του σχολείου με στόχο την στέγαση των μαθητών σε νέα και σύγχρονα κτίρια.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στις 11 Φεβρουαρίου 2017  πραγματοποιήθηκε  η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των  ΚΑΠΗ  του Δήμου μας, στο πρώην στρατιωτικό εργοστάσιο με ιδιαίτερη επιτυχία, και με αθρόα συμμετοχή των μελών. Ο Δήμαρχος Αριστείδης  Βασιλόπουλος και ο   Αντιδήμαρχος Κοινωνικής  Πολιτικής & Υγείας  κ. Ευάγγελος Κουμαριανός, εξέφρασαν τις  ευχές  τους για τη νέα χρονιά. Τόνισαν την προτεραιότητα της δημοτικής αρχής στην παροχή ολοκληρωμένης φροντίδας της ευάλωτης αυτής ομάδας πληθυσμού καθώς και τον επαγγελματισμό και τη συμβολή των υπαλλήλων τόσο στον  προγραμματισμό όσο και στην υλοποίηση των δράσεων που στοχεύουν στην ενεργό και υγιή γήρανση.
Η εκδήλωση περιλάμβανε πλούσιο catering και πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα.

 


 Αλληλεγγύη στο Δήμαρχο Πάτρας Κώστα Πελετίδη

Το Δημοτικό συμβούλιο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, ύστερα από πρόταση της Λαϊκής Συσπείρωσης, υιοθέτησε την Τετάρτη 15/2/2017 ομόφωνα το παρακάτω ψήφισμα. Υπενθυμίζουμε ότι αντίστοιχη απόφαση απαγόρευσης παραχώρησης δημοτικών χώρων σε φασιστικές οργανώσεις έχει λάβει και το δημοτικό συμβούλιο της πόλης μας.

«Το Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, καταδικάζει την παραπομπή σε δίκη του Δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη στις 13 Φεβρουαρίου, ο οποίος διώκεται ύστερα από μήνυση τέως βουλευτή της Χρυσής Αυγής με την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος και δικάζεται γιατί, υλοποιώντας και αντίστοιχες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης δεν διευκόλυνε δράσεις της οργάνωσης, θεωρεί ότι η αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής είναι πολιτική πράξη και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να εκληφθεί ως παράβαση καθήκοντος. Απαιτεί να σταματήσει η δίωξη του Δημάρχου Πατρέων καθώς και να αναληφθούν προς αυτήν την κατεύθυνση ανάλογες πρωτοβουλίες από την κυβέρνηση και τις αντίστοιχες κρατικές υπηρεσίες».

Προηγούμενο άρθρο“Φινλανδοποιεί το Αιγαίο, εκβιάζει θερμό επεισόδιο η Τουρκία”
Επόμενο άρθροΤελευταίες ώρες της μεγάλης ψηφοφορίας της Fx-news (Λήξη 22.00)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.