Με επιτυχία η εκδήλωση των Κρητών ΝΦ-ΝΧ (Φωτογραφίες)

0

Με ιδιαίτερη  επιτυχία και αξιοσημείωτα μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εκδήλωση-γλέντι για την κοπή της Βασιλόπιτας της  Ένωσης  Κρητών  Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, για το έτος 2017.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ.κ.Γαβριήλ, ο οποίος και ευλόγησε την βασιλόπιτα, συμπαραστούμενος από τον Πρωτοσύγγελο της Μητροπόλεως Πατέρα Επιφάνιο και τον προϊστάμενο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου και μέλος της Ένωσης Κρητών Αρχιμανδρίτη Παντελεήμονα.

Εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής παρευρέθησαν ο Δήμαρχος κ.Βασιλόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Πάνος, ο Αντιδήμαρχος κ. Ανανιάδης, ο Αντιδήμαρχος κ.Λάλος,η Αντιπρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης κα. Χαραμαρά και  οι δημοτικοί σύμβουλοι  κα.Ανδρέου ,κα. Γαλαζούλα  και ο  κ.Ανεμογιάννης.

Εκ μέρους δημοτικών παρατάξεων ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και της « Ένωσης Δημοτών» κ.Γεωργαμλής, ο επικεφαλής της παράταξης «Νέο» κ.Αράπογλου, ο επικεφαλής της παράταξης  «Ζούμε Μαζί» κ.Κόντος .

Την εκδήλωση τίμησαν επίσης , ο πρώην Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης κ.Γατσούλης , ο πρώην δημοτικός  σύμβουλος κ. Γραμμένος, Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πελοποννησίων κ.Μπόβος, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Μικρασιατών κ.Τριανταφύλλου . Από το Φυσιολατρικό Σύλλογο «Όαση», ο Πρόεδρος κ.Αντωνόπουλος, , από τους Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας η Πρόεδρος κα. Καρακούλη  απο τον  αθλητικό  σύλλογο « Ευ αγωνίζεσθαι» ο κ.Γιαννακουδάκης  και από τον τοπικό Σύριζα η κα.Παπανικολάου. Επίσης   εκπρόσωποι από τον Σύλλογο Ηπειρωτών ,την Πολιτιστική Αναγέννηση ,από την Ένωση Παλαιών Προσκόπων και από άλλους φορείς της πόλης μας.

Δε θα μπορούσαμε να μην πούμε το πιο μεγάλο ευχαριστώ στις κυρίες της Ένωσης Κρητών  που  ετοίμασαν με μπόλικο μεράκι και μας προσέφεραν τα καλούδια που όλοι απόλαυσαν.      Ευχόμαστε να έχετε όλοι μια υπέροχη χρονιά, γεμάτη υγεία και αγάπη και να είμαστε όλοι μας καλά να ανταμώσουμε και του χρόνου.

        ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ             Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

  ΚΑΝΑΤΑ ΕΛΕΝΗ               ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Προηγούμενο άρθροΜε επιτυχία η εκδήλωση των Πελοποννησίων
Επόμενο άρθροΗ Νεανική Θεατρική Σκηνή έκοψε την πίτα της (Φωτορεπορτάζ)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.