Νίκη στις καθυστερήσεις για τον ΑΟΝΦ Ατταλο!

0
Αρχείο

attalosΈνα πραγματικό «θρίλερ» παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου (5/11) στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων. Η αναμέτρηση του ΑΟΝΦ Άτταλου με τον ΠΟ Ψυχικού έμελλε να κριθεί στα τελευταία λεπτά, με το φινάλε να… κόβει τις ανάσες των περίπου 300 φιλάθλων που βρέθηκαν στην εξέδρα. Χάρη σε γκολ στις καθυστερήσεις (92′) από τον Παναγιώτη Φέκα, που αποδείχθηκε «χρυσή» αλλαγή για τους οικοδεσπότες, η ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας λύγισε τους πράσινους, επικρατώντας με 1-0, για να σκαρφαλώσει ακόμη περισσότερο στην κατάταξη του 2ου ομίλου της Β’ κατηγορίας. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η ομάδα του Γιάννη Βολιώτη μπόρεσε να φτάσει στη νίκη, παρά το γεγονός ότι από το 73′ έπαιζε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Χρ. Χρυσανθακόπουλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Επίσης, πολύ καλή παρουσία είχε ο έμπειρος Βαγγέλης Συγγελάκης στην επανεμφάνισή του με τη φανέλα του Άτταλου.

Διαιτητής ήταν ο Κορτέσης, με βοηθούς τους Ντούκα και Ζυγά.

ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ (Γιάννης Βολιώτης): Ρήγας (46′ Γαϊτανίδης), Δούκας, Χρ. Χρυσανθακόπουλος, Γκιβίσης, Συγγελάκης, Μποζινάκης, Σούλας, Αδαμόπουλος (74′ Μήτσος), Καρβούνης, Σαββίδης (46′ Φέκας), Ηλ. Χρυσανθακόπουλος

ΠΟ ΨΥΧΙΚΟΥ (Γιώργος Παπαδόπουλος): Χρανιώτης, Βερόπουλος, Καπάνταης, Πατέλης, Κωνσταντάτος, Σφήκας, Μπραχιμλάρι, Παπαδόπουλος, Ναστούλης (80′ λ. τρ. Ζιλάλι), Λεοντίου (65′ Κουκουμάφτσης), Γούλας (85′ Καρυστινός).

ΠΗΓΗpamebala.gr
Προηγούμενο άρθροΑνακοινώσεις του Δήμου Ν.Φ.-Ν.Χ.
Επόμενο άρθροΟ δήμαρχος Μόσχας έβαλε… κάνναβη σε σχολείο!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.